Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,2

Afspraken nakomen 9,5

Vakmanschap 9,5

Advies 9,1

Communicatie 8,9

Prijs/kwaliteit 9,0

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

29 november 2018

Erik, Meppel

Aanbouw/dakopbouw

Vakmensen die een uitbouw in ongeveer anderhalve week hebben geplaatst.
Het systeem waarmee ze werken is dusdanig dat het plafond aan een stuk doorloopt. Er is geen balk nodig. De stofwand die tijdens de verbouwing geplaatst wordt sluit de rest van de woonkamer volledig af. Dat is prettig. Jammer dat de stucadoor niet op de afgesproken dag kwam opdagen. Dat is uiteindelijk redelijk opgelost. Ook het niet goed sluiten van de schuifdeuren is binnen een redelijke termijn opgelost. Ik zou bouwbedrijf Hamhuis zeker aanbevelen voor een uitbouw.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

26 mei 2018

Dhr.moors, Hardenberg

Aanbouw/dakopbouw

Goed
Goed

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 8

10

18 mei 2018

Allard Krijt, Lemmer

Vrijstaande woning, Aanbouw/dakopbouw

Hoge kwaliteit en komen afspraken na
Vader en zoon Hamhuis hebben op een pragmatische manier in een zeer kort tijdsbestek een door ons bedachte aanbouw in staal en beton neergezet. Alles is volgens afspraak en planning verlopen. Zelfs de buurt geïnformeerd dat de kraan in de weg zou staan. Perfect en foto’s volgen nog zodra we de bestrating klaar hebben.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

8,0

18 mei 2018

Dhr. M. A. Bos, Marknesse

Aanbouw/dakopbouw

Goed, vriendelijk, vakkundig en prima planning.
Correcte behandeling, meedenken met de klant. Uitvoering van het werk gebeurde door verschillende onderaannemers, maar allen waren erg beleefd, vriendelijk en vakkundig. Werkomgeving werd aan het eind van de werkdag opgeruimd achter gelaten. De hele planning werd in de straat bij alle aanwonenden schriftelijk meegedeeld zodat iedereen op de hoogte was en de overlast tot een minimum beperkt werd. De vooraf opgegeven planning klopte op de dag nauwkeurig.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

8,0

17 mei 2018

Dhr.M.P.Rijsman, haarlo

Vrijstaande woning, Aanbouw/dakopbouw

Uitstekend werk verricht volgens afspraak
Goed snel werk geleverd en volgens de planning gewerkt. Met vriendelijke mensen die schoon werkten. Helaas bij een onderaannemer van het glas duurde het te lang voordat het geregeld werd, deze kwam ook de afspraak niet na. JAMMER

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

17 mei 2018

Glorie, Huissen

2 onder 1 kap, Aanbouw/dakopbouw

Goede service, het klopt!!!!
De communicatie van Bouwbedrijf Hamhuis was goed, de afspraken zijn nagekomen. Wij zijn zeer tevreden en hebben het bedrijf al diverse keren aanbevolen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

11 november 2017

Meenhuis, Nijverdal

Aanbouw/dakopbouw

Een verbouwing zonder stress door een goede planning en vakmensen
We zijn ontzettend tevreden en blij met onze uitbouw.. De verbouwing verliep zonder stress door een goede planning. Een zeer bijzondere ervaring om mee te maken. Binnen de afgesproken tijd was alles af en daardoor kunnen we nu al binnen drie weken volledig gebruik maken van onze uitbouw en keuken. Geen financiële verrassingen achteraf, maar alles keurig volgens afspraak. Het was een plezier om het team met vakmensen over de vloer te hebben. Volledig op elkaar ingewerkt en een goede onderlinge sfeer. Als wij al iets constateerden was het vaak al door hen opgelost voor we het zelfs konden benoemen. Na afloop een telefoontje gepleegd met een opmerking die dezelfde dag nog werd oplost. Kortom zeer tevreden en wij bevelen Bouwbedrijf Hamhuis van harte aan: vakmensen, de afspraken worden ook echt nagekomen en een goede service!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

25 augustus 2017

Anoniem, Nijeberkoop

Aanbouw/dakopbouw

Laat even weten wanneer er materiaal wordt afgeleverd.
De bouw ging volgens planning, er werk goed en duidelijk gecommuniceerd. De mensen waren allemaal vakmensen die zelfs elkaar onderling nog hielpen waar nodig. Het was geen puinhoop op de bouwplaats en niemand in de omgeving had last van de bouwactiviteiten.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

9,6

19 mei 2017

Anoniem, Lelystad

Aanbouw/dakopbouw

Onze conclusie:een hele goede ervaring met bouwbedrijf Hamhuis en zeker een aanrader! De offerte van bouwbedrijf Hamhuis sprong er met kop en schouders bovenuit.We kregen een duidelijke uitgebreide omschrijving van de te leveren diensten.De prijs/kwaliteit is erg gunstig! De communicatie verloopt makkelijk, correct en snel. Bouwbedrijf Hamhuis staat altijd open voor vragen, vóóraf en tijdens de bouw zelf.Ze denken ook goed mee met de klant. Alle werkmannen zijn specialisten op hun vakgebied.De sfeer is goed en er is collegialiteit binnen het team. Ook heel belangrijk is dat ze betrouwbaar zijn en hun afspraken nakomen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

20 april 2017

Anoniem, Zwolle

Aanbouw/dakopbouw

Iets nauwkeuriger met waterpas en duimstok en strakke afspraken met onderaannemers. Ook mag de offerte wat meer gespecificeerd.
Over het geheel genomen redelijk tevreden. Door een fout van de onderaannemer een vertraging van 3 weken. Ook mankeerde hier en daar wat nauwkeurigheid maar dit was niet cruciaal. Erg blij met het resultaat.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 7

Advies 7

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

7,9