Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,0

Afspraken nakomen 8,7

Vakmanschap 9,0

Advies 8,6

Communicatie 8,6

Prijs/kwaliteit 8,1

Reviews voor Bouwbedrijf de Vries

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

2 mei 2023

Paul, Sneek

Verbouw: Dakkapel/dakraam

Topbedrijf
Zolder verbouwd en geïsoleerd met een nieuwe dakkapel. Prachtig resultaat. Vriendelijke vakmensen en alles keurig opgeruimd.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

1 mei 2023

Rieks, Drachten

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Dak, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Afhandeling door directie: berekenend, onbetrouwbaar, leugenachtig, manipulatief, intimiderend.
Nog steeds kampen wij met de fouten binnen dit in 2019 gestarte bouwtraject. Toezeggingen en garanties op de website werden niet waargemaakt. Gevoerde duurzaamheidslogo’s hadden in de praktijk geen enkele waarde. De directie had geen idee van wat Bouwgarant inhoudt. Van de Bouwgarantcriteria 1-13 voldeed de aannemer niet aan 2. (geen erkenning van aansprakelijkheid), 4. (negeren van de Covo2010), 5. (nauwelijks vastlegging meer-/minderwerk), 6. (geen oplevering door aannemer), 8. (afhouden, ontkennen, negeren, ondeugdelijk afwerken en/of factureren van klachten), 9. (afhouden/afwijzen bemiddeling), 11. (voortgaande gevolgschade), 13. (poging om gebruik van bouwnu.nl te blokkeren). Op cruciale onderdelen is de directie afgeweken van de overeengekomen uitvoeringswijze, materiaalkeuze en/of uitvoeringsdetails. Onterechte betalingen zijn afgedwongen door dreiging met deurwaarder en/of opschorting/intrekking van garanties. Bemiddeling werd door de directie stelselmatig geblokkeerd met eigen eisen en condities. Tweemaal hebben wij op het hoogste niveau (Geschillencommissie) ons gelijk moeten bevechten en verkregen. De directie voldeed dan aan de financiële uitspraak van de Commissie. Maar bijkomende uitspraken van de Commissie worden nog altijd genegeerd. Fouten worden ontkend; wat krom is wordt recht gepraat. Twee grote onderdelen van de bouw kunnen volgens de Covo2010 niet als opgeleverd worden beschouwd. Ons voorstel tot afkoop wordt nu door de directie genegeerd, waarbij de communicatie hierover is afgebroken. Dit alles kost ons nog steeds veel tijd, energie, frustratie en gevolgschade. Een derde gang naar de Geschillencommissie is denkbaar. Wij kunnen slechts de laagste totaalscore 1 geven. Voorafgaand aan plaatsing van deze beoordeling heeft de directie de gelegenheid gehad tot het geven van weerwoord.

Orde en netheid 4

Afspraken nakomen 1

Vakmanschap 4

Advies 1

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 1

1,0

8 april 2023

Geert Jan, Sneek

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Dak, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Onderhoud/service

Als je een betrouwbaar bouwbedrijf nodig hebt dan is dit bedrijf absoluut aan te bevelen!
Vanaf de eerste afspraak bij de oriëntatie bespreking tot en met de laatste bij de oplevering hebben mijn vrouw en ik een goed gevoel gehad bij dit bouwbedrijf en dus bij Pieter de Vries. En wat hebben zijn mensen een prachtig stuk werk geleverd in de 5 maanden dat ze bezig geweest zijn. We hebben alle medewerkers stuk voor stuk over de vloer gehad en ze zijn naast competent nog sociaal vaardig ook. Het was vaak nog gezellig ook aan de keukentafel. De aan-bijbouw was zeker geen standaard klus. We zijn dan ook super blij met hoe alles is gegaan, en dat vrijwel volgens begroting. Kortom verdiend 5 sterren en die geef ik niet gauw!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

10

16 mei 2022

Alrik, Sneek

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Vloer

Super tevreden!
We hebben onze inzakkende houten balken vloer laten vervangen door isolatiebeton. Vanaf het eerste gesprek tot en met de uitvoering is het een hele prettige ervaring. Het bedrijf straalt van zelfvertrouwen. Pieter legt eerst alles rustig en duidelijke en vakkundig uit. Ze vertellen je precies wanneer wat gaat gebeuren en waar je aan toe bent. Bij een volgend klus komen we zeker weer terug bij De Vries B.V.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

22 april 2022

Roelof, Sneek

Klantgericht, vriendelijk
Renovatiewerk voor onze schoorsteen. Via Bouwbedrijf de Vries goed geregeld. Bouwbedrijf de Vries heeft hiervoor een specialistisch bedrijf voor geregeld. Ook deze mensen waren klantgericht en vriendelijk.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

8,0

15 april 2022

Stefan, Sneek

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Toppers
We hebben een prachtige aanbouw laten maken door de mensen van Bouwbedrijf de Vries. Door het goede advies hebben we de juiste keuzes gemaakt en genieten we nu van een prachtig eindresultaat. Ook de timmermannen waren klantvriendelijk en dachten heel goed mee in het bouwproces. We zijn supertevreden!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

10

4 april 2022

Familie Jansen, Sneek

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap
Verbouw: Beglazing en kozijnen

Vakwerk!
Nieuwe kunststof kozijnen laten plaatsen door de vakmensen van bouwbedrijf de Vries. Super tevreden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

19 februari 2022

Janny, Harkstede

Klantgericht, vriendelijk
Dhr. de Vries heeft bij ons 7 deuren afgehangen . Dit is netjes en professioneel gedaan. De communicatie ging prima, Dennis reageert snel als je hem belt of mailt.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10
Reviews ouder dan 3 jaar bekijken Klik hier