Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 6,9

Afspraken nakomen 6,3

Vakmanschap 7,1

Advies 5,9

Communicatie 5,3

Prijs/kwaliteit 6,3

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder recent en tellen niet mee in de totale score i

19 april 2021

heer/mevrouw Meijer, Spijkenisse

Nieuwbouw: Appartement

Heel veel dank.
Er is altijd wel wat te vinden.. maar ook samen op de lossen

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

19 april 2021

heer/mevrouw Hoogerwaard, Spijkenisse

Nieuwbouw: Appartement

Goede ervaring
Korte lijnen. een aanspreekpunt

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 7

Advies 7

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

7,0

19 april 2021

mevrouw F.R Schot S, Spijkenisse

Nieuwbouw: Appartement

Goed
Mijn ervaring is goed

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

18 april 2021

heer van Beijnum, Pijnacker

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Het kan veel beter!
Slechte kopersbegeleiding, bijna de maximale bouwtijd benut

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 4

Vakmanschap 6

Advies nvt

Communicatie 2

Prijs/kwaliteit 6

5,0

9 april 2021

Maarten, Rijsenhout

Nieuwbouw: Appartement

Betrouwbaar en men doet zijn best
Zoals eerder gezegd, ik heb geen referentie en dus is het moeilijk dit te beoordelen. Ik heb wel een betrouwbare en gedegen indruk van jullie gekregen, met elke keer de wil om het goed te doen. Het venijn zit hem in de staart, of ook daadwerkelijk de laatste punten zorgvuldig worden afgewikkeld. Ik krijg een beetje het gevoel van ‘ project is bijna afgerond en nu snel door naar het volgende bouwproject. Neem ook die laatste stappen serieus, echt heel cruciaal voor de overall rating van jullie

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 4

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 5

Prijs/kwaliteit 7

6,0

9 april 2021

Thomas, Rijsenhout

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Wisselende ervaring met weinig hoogtepunten.
De ervaring wordt gekenmerkt door gebrekkige communicatie vanuit de kopersbegeleiding, lange onduidelijkheid en weinig transparantie over de oplevering, informatie die bij sommige bewoners bekend is en bij sommigen niet, rommelige en slordige oplevering en een nonchalante houding vanuit de verantwoordelijke bij de oplevering. We zijn tevreden over het uiteindelijke resultaat, maar dit is met name omdat we blij zijn dat het eindelijk zover is. Het proces en de omgang met kopers verdient zeker de aandacht. Men lijkt zich niet te beseffen dat een huis één van de grootste aankopen in het leven is.

Orde en netheid 4

Afspraken nakomen 4

Vakmanschap 6

Advies 5

Communicatie 3

Prijs/kwaliteit 4

4,0

7 april 2021

FS, Rijsenhout

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Om te huilen zo slecht
Opgeleverd huis wat nog niet af was.. een stapel tekortkomingen, schades, slecht en slordig afgewerkt tot lekkage aan toe. Een nieuwbouw huis wat een geluk moment zou moeten zijn, zorgt hier alleen maar voor verdriet, wanhoop, woede en heel veel stress.

Orde en netheid 1

Afspraken nakomen 1

Vakmanschap 2

Advies 1

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 1

1,0

7 april 2021

familie De Roo en Schouten, Rijsenhout

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Badkamer

Heel slecht bedrijf
Weinig tot geen communicatie. niets van ze vernemen als er problemen zijn. heel erg boos moeten worden voordat je enig zins beweging krijgt in wat zij moeten doen en oplossen

Orde en netheid 1

Afspraken nakomen 1

Vakmanschap 1

Advies 1

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 1

1,0

6 april 2021

mevrouw Hakemulder, Spijkenisse

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging

Ik ben erg tevreden
Tevreden

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 8

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 10

10

5 april 2021

heer/mevrouw Van Tilburg, Spijkenisse

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning

Ervaring is wisselend geweest gedurende afgelopen 2 jaar tussen koop en oplevering
Zeer blij met de woning en de uitstraling van het totale bouwproject. Medewerking van uivoerders is prima. Afwerking had beter gekund met name muren die erg hobbelig zijn en minimale stuclaag hebben. Veel werk om alles glad te krijgen. Afhandeling openstaande gebreken lijkt lang te duren, zal mede gevolg zijn van corona perikelen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 7

Advies 7

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 6

6,0