Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9,9

Communicatie 9,8

Prijs/kwaliteit 10

Reviews voor Bouwbedrijf Beitler B.V.

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder recent en tellen niet mee in de totale score i

7 april 2022

Wido, Hooglanderveen

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Betaalbare vakmanschap en fijn personeel
Afgelopen jaar (2021) onze woning uitgebouwd en bestaande gedeelte volledig gerenoveerd. Uiteraard gaat zo'n grote verbouwing gepaard met onverwachte ontwikkelingen en uitdagingen. Hier wordt door de aannemer soepel mee omgegaan en in meegedacht. Uiteindelijk moet de klant tevreden zijn en dit merk je aan alles. Klant staat echt voorop. Fijn en kundig personeel in een vaste samenstelling. Ook de onderaannemers die voor Beitler aan het werk waren zijn prettige partijen om mee samen te werken. Bij extra werkzaamheden of wijzigingen worden er nette prijzen gerekend. Wij genieten nog dagelijks van hun vakmanschap en kijken terug op een mooie samenwerking.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 10

10

22 maart 2022

Fam Adegeest, Hoevelaken

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Vloer, Keuken, Badkamer

Zeer betrouwbaar en prettige samenwerking
Wij zijn erg blij met Bouwbedrijf Beitler B.V.. Vanaf het eerste contact was de communicatie direct en werden we fijn geholpen onze wensen te realiseren. Zowel met het traject van aanvraag bij de gemeente als met de bouw zelf. De planning van onze verbouwing liep volgens afspraak ondanks de schaarse materialen en we hadden een fijn team over de vloer tijdens de verbouwing. Wensen die nog kwamen tijdens het werk waren ook geen probleem.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

14 mei 2021

Pieter Arends, Amersfoort

Verbouw: Dak, Isoleren (deel) woning

Punctueel, hoge kwaliteit, fijne vaklui
Wij hadden de naam van deze aannemer viavia vernomen. Doorgaans een betrouwbare manier. En dat bleek. Prettig voorgesprek, prima offerte, goede planning en afspraken, prettige en nette vaklui, zeer goed werk afgeleverd conform de offerte. Het onvoorziene meerwerk werd netjes en tegen alleszins redelijke kosten uitgevoerd. We zijn blij met ons gerenoveerde en geisoleerde dak!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

3 februari 2021

Eric Geelhuysen, Eemnes

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Restauratie monumentaal pand

Een uitmuntend bouwbedrijf!
We hadden al ervaring met Beitler in de zin van aanpassingen in ons vorige huis. Deze verbouwing van een oud pand uit 1930 was van een andere orde, de staat was uit 1950 en diende volledig gestript te worden en opnieuw opgebouwd. En dat kan je aan de mensen van Beitler overlaten, een goede planning van mensen en materialen ligt hieraan ten grondslag. Doordat ze beschikken over een goed geoutilleerde timmerfabriek met eigen spuitcabine helpt uiteraard, de onderaaneming van loodgieter etc. klopte als een bus. In zo'n oud huis loop je natuurlijk tegen dingen aan maar daar wist de voorman wel raad mee, altijd meedenken en oplossen en uiteindelijk een top resultaat binnen tijd en geld is van groot belang. Hulde voor de mannen van Beitler!!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

9,0

27 juli 2020

Robbert Wilts, Hilversum

Verbouw: Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw, Dak, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Restauratie monumentaal pand

Schitterend om te zien dat vakmanschap anno 2020 nog bestaat!
Geert Jan en zijn team hebben onze verwachtingen -meer dan-overtroffen. De werkzaamheden zijn schitterend uitgevoerd en de samenwerking verliep erg prettig. Als je begint aan de restauratie of bouw van je -toekomstig- droomhuis kunnen wij Bouwbedrijf Beitler van harte aanbevelen. Het eindresultaat is schitterend; een klein voorproefje is te zien via deze link: https://www.bouwbedrijfbeitler.nl/projecten/restauratie-toren-hilversum/

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

17 april 2020

Jan van Lierop, Hoevelaken

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Badkamer, Beglazing en kozijnen

Heel prettige samenwerking, betrouwbaar, en korte aanspreekpunt
Tot grote tevredenheid hebben we een verbouwing en deels nieuw uitbouw laten verzorgen door bouwbedrijf Beitler. O.a. nieuwe badkamer, bijkeuken, schuur, toilet en vergroting slaapkamer. Vaste ploeg die de verbouwing vakkundig heeft gedaan en meedacht hebben we als heel prettig ervaren, daardoor ook korte lijnen als aanspreekpunt met de voorman en de heer Van der Gugten. Betrouwbaar in het nakomen van de overeenkomst zonder veel gedoe over meer/minder werk.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

29 januari 2020

Petra, Soest

Verbouw: Indelingswijziging, Vloer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Prettige samenwerking met betrouwbare mensen
Wij zijn zeer blij met ons verbouwde huis en de goede samenwerking met alle mensen van Beitler. We hadden dagelijks overleg, verrassingen tijdens de bouw werden snel opgepakt, afspraken werden nagekomen. Ook toen de opdracht al was afgerond werden kleine puntjes nog opgepakt. Kortom voor herhaling vatbaar.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

28 januari 2020

Tim Klijn, Nijkerk

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Fijne vaklieden die prima werk leveren!
Voor de verbouwing en deels nieuwbouw van onze woning hebben wij voor Bouwbedrijf Beitler gekozen. Een keuze waar wij geen moment spijt van hebben gehad. Vanaf de eerste afspraak voelde het gewoon goed en is er constructief meegedacht over onze bouwplannen. Ook het hele bouwproces zelf is zeer aangenaam verlopen en de mensen van Beitler hebben echt vakwerk geleverd. Ook de puntjes die na de oplevering aan het licht kwamen zijn door Beitler keurig onder garantie verholpen. Dat hoor je nog wel eens anders! Nog iedere dag genieten wij volop van onze prachtig gebouwde woning. kortom, bij een volgend bouwproject kiezen wij weer voor Bouwbedijf Beitler.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

28 oktober 2019

Anoniem, Hoogland

Verbouw: Indelingswijziging, Badkamer, Onderhoud/service

Prima aannemer
- vakmanschap - uitstekende service - goede planning - vriendelijk en vakkundig personeel - prima prijs/kwaliteit - flexibel

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

15 augustus 2019

William, Hoevelaken

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Met Bouwbedrijf Beitler alleen maar goede ervaring gehad !
Bouwbedrijf Beitler heeft onze nieuwe vrijstaande woning gebouwd , en echt geen moment spijt van gehad ! Afspraken gemaakt , en vanaf het begin van de bouw tot het einde liep alles op rolletjes ! De lijntjes waren altijd kort met Remco ( projectmaneger ) dus als er iets was dan was het ook zoweer opgelost , zo fijn ! En omdat we in een woonunit op de bouwlocatie woonden was ook het contact met de bouwvakkers heel goed ( en gezellig ! ) dachten altijd mee , en altijd alles netjes achterlaten , dat hebben we zeker ook altijd als fijn ervaren . We wonen nu met zoveel plezier in ons nieuwe huis .. en kunnen nu alleen nog zeggen : Bedankt Bouwbedrijf Beitler voor het zorgeloos en met kwaliteit bouwen van ons fijne huis !!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit nvt

10