Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9,1

Communicatie 8,0

Prijs/kwaliteit 9,5

Reviews voor Bouwbedrijf Beitler B.V.

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

28 april 2024

T., Amersfoort

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Indelingswijziging, Garage/schuur, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Restauratie monumentaal pand

Zeer ervaren aannemer met vakmanschapkwaliteiten
We zijn een totaal renovatie/restauratie project aangegaan voor een antroposofisch pand met Beitler B.V. en de vakmanschap was uitstekend. Het is een zeer eigenaardig pand met vele specifieke eigenschappen die ambacht en vakmanschap vereisten, hierin heeft Beitler B.V. uitstekend geleverd. Zelfs wanneer dingen onverwachts anders liepen bleef Beitler betrokken bij het project om de beste oplossing te bieden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 9

9,0

7 april 2022

Wido, Hooglanderveen

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Betaalbare vakmanschap en fijn personeel
Afgelopen jaar (2021) onze woning uitgebouwd en bestaande gedeelte volledig gerenoveerd. Uiteraard gaat zo'n grote verbouwing gepaard met onverwachte ontwikkelingen en uitdagingen. Hier wordt door de aannemer soepel mee omgegaan en in meegedacht. Uiteindelijk moet de klant tevreden zijn en dit merk je aan alles. Klant staat echt voorop. Fijn en kundig personeel in een vaste samenstelling. Ook de onderaannemers die voor Beitler aan het werk waren zijn prettige partijen om mee samen te werken. Bij extra werkzaamheden of wijzigingen worden er nette prijzen gerekend. Wij genieten nog dagelijks van hun vakmanschap en kijken terug op een mooie samenwerking.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 10

10

22 maart 2022

Fam Adegeest, Hoevelaken

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Vloer, Keuken, Badkamer

Zeer betrouwbaar en prettige samenwerking
Wij zijn erg blij met Bouwbedrijf Beitler B.V.. Vanaf het eerste contact was de communicatie direct en werden we fijn geholpen onze wensen te realiseren. Zowel met het traject van aanvraag bij de gemeente als met de bouw zelf. De planning van onze verbouwing liep volgens afspraak ondanks de schaarse materialen en we hadden een fijn team over de vloer tijdens de verbouwing. Wensen die nog kwamen tijdens het werk waren ook geen probleem.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10
Reviews ouder dan 3 jaar bekijken Klik hier