Beoordeel deze aannemer Klik hier
9,4
16 reviews

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,7

Afspraken nakomen 9,4

Vakmanschap 9,7

Advies 9,0

Communicatie 9,0

Prijs/kwaliteit 9,1

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

2 januari 2018

Fam. Van Hoorn

Indelingswijziging, Vloer, Beglazing en kozijnen, Overige

Een betrouwbare partner, die mee denkt, samen werkt en gaat voor kwaliteit.
Beitler heeft de restyling van onze nieuwe woning uitgevoerd. Van meet af aan was er een klik, kregen we verwachtingen over en weer helder en startte een proces van samenwerken, waarin we veel en direct met elkaar communiceerden. Afspraken waren helder en werden nagekomen. Steeds werd er meegedacht, op vragen kwamen antwoorden, problemen werden direct opgepakt en opgelost. De regievoering, planning en communicatie rond en met met onderaannemers en woninginrichters verliep stipt en soepel. Kortom, in een voor ons niet alledaagse werkomgeving gaf het rust en ruimte om gericht te blijven op het optimaliseren van de woning, waarbij we de technische en logistieke uitwerking in goede handen wisten. We ontmoetten steeds vakmensen, die met passie en vakmanschap de beste kwaliteit leverden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

1 december 2017

Michiel van den Ham

Aanbouw/dakopbouw

Uitstekend werk geleverd. Goede en nette vakmensen.
Voor het uitbreiden van onze woning heeft de firma Beitler dit najaar een mooie uitbouw gerealiseerd met een lichtstraat en een kunststof schuifpui. De mensen die aan het werk zijn geweest waren stuk voor stuk vaklui en werkten heel netjes en dachten mee in oplossingen. Wat ons betreft zeker een aanrader.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

10

26 november 2017

Ben Visscher

Tussenwoning/hoekwoning, Aanbouw/dakopbouw

Vakmensen die weten waar ze het over hebben
In oktober 2017 heeft bouwbedrijf Beitler de aanbouw/hal aan onze tussenwoning in Leusden gerealiseerd. We zijn zeer tevreden hoe zij dat gedaan hebben. In korte tijd hebben ze een knap stuk werk verricht. In goed overleg hebben ze de hal neergezet zoals wij dat ook voor ogen hadden. Ze werken netjes, aan het einde van de dag werd de bouwplaats netjes achter gelaten, en waren behulpzaam. Ze deden niet moeilijk wanneer we tijdens de bouw zagen dat er iets anders ging uitzien dan dat we graag wilden. Kortom, Beitler is een ervaren Bouwbedrijf met vakmensen die kwaliteit leveren en weten waar ze het over hebben.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

10

7 maart 2017

H.A. Rijpma, Amersfoort

Dak

Het huis dat we hadden gekocht was gedateerd en moest naar de standaard van 2016 worden gebracht. Isolatie, schilderwerk, badkamer, beglazing, etc. Beitler heeft uitstekend meegedacht en heeft prima werk geleverd. De afspraken die zijn gemaakt werden allemaal nagekomen. Een aannemer waarop kan worden vertrouwd!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 8

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

9,0

7 september 2016

J. de Ridder, Zwartebroek

Dak, Vloer

Goede ervaring met dit bedrijf! Het dak van onze historische boerderij geheel vervangen, straatwerk om het huis gedaan, al het schilderwerk, het toilet en de badkamer volledig gerenoveerd. Het werk is keurig uitgevoerd en op tijd afgeleverd. Fijn "no nonsens" bedrijf met korte lijnen en vakkundige mensen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,3

14 juli 2016

RJ van Son, Zeist

Aanpassing

Geen
Ze bestaan nog: eerlijke, kwalitatief uitstekende aannemers die, ook als er een foutje wordt gemaakt, die direct kundig corrigeren zonder vingerwijzen of extra kosten. Vakbekwame en meedenkende uitvoerder, gewoon fijne mensen om over de vloer te hebben!!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

23 mei 2016

Anoniem, Amersfoort

Renovatie

In een kort tijdsbestek (ivm verhuizing) moest onze complete woning, voormalig portierswoning uit 1900, worden gerenoveerd. Dit is zeer goed verlopen en we genieten nog elke dag van het resultaat!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

2 april 2016

A R Klomp, Amersfoort

Aanbouw/dakopbouw

Koester je medewerkers, ze zijn het waard.
Wij zijn uitermate tevreden over het verloop van de eerste contacten tot de oplevering van de verbouwing. Heel plezierige en correcte medewerkers en een goed resultaat binnen de financiƫle afspraken. We hebben fa Beitler al meerdere malen ingehuurd om grotere en kleinere projecten voor ons uit te voeren. En steeds tot tevredenheid, wij blijven deze relatie dan ook koesteren.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

23 maart 2016

Anoniem, Amersfoort

Indelingswijziging

Loodgieters zijn schaars, misschien ook daarom juist goed om zelf iemand in dienst te nemen.
Goede communicatie, advies en behulpzaam, omdat tijdens de uitvoering altijd nieuwe vragen opkomen. Perfect vakmanschap in timmerwerk, tegelwerk, en verbouw. Het loodgieterswerk werd door een ander bedrijf uitgevoerd (ingehuurd) en was ok, maar in de uitvoering minder meedenkend met de klant.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,1

23 februari 2016

Anoniem, Soest

Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur

Wat betreft communicatie een verbeterpuntje, ik ben gewend aan korte lijntjes, directe communicatie. Af en toe bleven vragen in mijn ogen net iets te lang liggen. Verder niets dan lof, ga zo door!
Onze verbouwing is zeer vakkundig verricht. Beitler beschikt over vaklieden met veel ervaring en kennis. De werkzaamheden zijn binnen de gestelde termijn opgeleverd. Een mooi aspect van Beitler is dat ze zelf een werkplaats hebben waar ze alle houten delen (kozijnen ed) kunnen fabriceren.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 8

8,4