Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,3

Afspraken nakomen 9,4

Vakmanschap 9,8

Advies 9,4

Communicatie 9,1

Prijs/kwaliteit 8,9

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder recent en tellen niet mee in de totale score i

29 december 2020

noud de vreeze, Ommen

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Dak, Beglazing en kozijnen

Een heel poisitieve ervaring, voor herhaling vatbaar !!
De afgesproken ingrepen in mijn boerderrij zijn steeds exact volgens afspraak, steeds in goed overleg en met grote zorgvuldigheid en vakmanschap uitgevoerd.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

7 december 2020

Frans, Nieuwleusen

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Uitstekende aannemer.
We hebben uitstekende ervaringen met deze aannemer. Met vakkundig en aardig personeel.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

17 september 2020

GJM, Kampen

Verbouw: Dak, Restauratie monumentaal pand

Vakkundig, betrouwbaar, meedenken en werken met passie.
Afspraak is afspraak. Communicatie korte lijnen en goed. Plezierige vakmensen die kwalitatief goed werk afleveren.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

29 juni 2020

Hans, Giethmen

Verbouw: Dak, Vloer, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Restauratie monumentaal pand

Goede vakmannen
Secuur werken, oplossingsgericht voor ieder probleem wat zich weer voordeed

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

9,0

3 mei 2020

Francine, Veenhuizen, Drenthe

Verbouw: Vloer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Restauratie monumentaal pand

Vakkundig met gevoel voor monumenten
Authentiek Bouw regelde voor mij de verduurzaming van mijn woning, een rijksmonument. Binnen de door het rijk gestelde kaders is dit vakkundig gedaan. Het grote, hoge pand is nu een stuk warmer en daarmee prettiger bewoonbaar. Het overleg tussen de aannemer en mij, de klant, was prima. De prijs-kwaliteit verhouding vond ik ook in orde: geen sprake van overschrijding van de begroting. De uitvoering werd gedaan door een vast team van 2 medewerkers die hard werkten, met veel verstand van zaken en ook/zelfs opruimden! Kortom, een verbouwing is altijd een periode van herrie en chaos, maar mij is het in dit geval erg meegevallen. En ik ben erg blij met het eindresultaat!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

15 april 2020

Evert Dijk, Dalfsen

Prima begeleiding. Er wordt meegedacht.
Fijn bedrijf met professionals die meedenken op alle vakken. Denken in mogelijkheden en proactief bezig met het klaren van de klus.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

23 december 2019

JanHasker, Balkbrug

Verbouw: Indelingswijziging, Garage/schuur, Dak, Vloer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Restauratie monumentaal pand

Betrouwbare aannemer met zeer bekwame medewerkers
Gemakkelijke en efficiënte communicatie met Arnald. Afspraken worden correct nagekomen. Er wordt goed meegedacht door zowel de aannemer zelf als door zijn bekwame medewerkers, die zeer veel initiatief tonen, gebaseerd op een rijke ervaring met renovatie van monumenten. De medewerkers zijn uitstekende vaklui, die erg netjes werken en zich zeer correct gedragen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

5 december 2019

Clariska, Dalfsen

Verbouw: Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw

Meedenkende vakmannen!
Verschillende mannen van Authentiek Bouw zijn hier nu verschillende keren aan het werk geweest. Over alle keren zijn we dik tevreden! Korte lijntjes zorgen er voor dat je niet voor verrassingen komt te staan. En als je even niet weet wat je het beste zou kunnen doen denken ze ter plekke met je mee voor verschillende mogelijkheden. Heel fijn! Het contact is altijd prettig, snel en gezellig professioneel. Ik heb ook alles beoordeeld met 5 sterren omdat alles gewoon heel goed is verlopen. Een aanrader voor het verbouwen van je woonboerderij.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

5 december 2019

Harmen, Lutten

Nieuwbouw: Vrijstaande woning
Verbouw: Beglazing en kozijnen

Vakmanschap in de regio
Voor de restauratie van onze bijna honderd jaar oude boerderij waren we opzoek naar nieuwe kozijnen, waaronder een grote pui. Een goede relatie bracht ons in verbinding met Authentiek Bouw en Authentiek Staal. Ze zijn in staat geweest om de liefde voor hun product op ons over te brengen. De unieke combinatie van het zelf maken van de stalen kozijnen in combinatie met het plaatsen ervan spraken ons aan. Het vakmanschap is terug te zien in de kozijnen maar ook zeker in het plaatsen, ze hebben nl. mooie dorpels aanbevolen, wat bijdraagt aan de stijl van de woning. Nakomen van afspraken, staan voor je eigen product in combinatie met een goede prijs maken het een succes!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 7

9,0

5 december 2019

Hilmar, Den Ham

Verbouw: Garage/schuur

Vakmanschap en meedenken
Authentiekbouw levert op een vriendelijke manier het werk. Precies naar behoefte van de klant. Van alle markten thuis. Overleg en wijziging van de plannen tussentijds mogelijk. Ze werken eraan om het precies zo af te leveren naar de wensen van de klant. En top hoe Wiebe en Arnold samen werken, dat straalt ook een fijne sfeer uit naar de klant. Wij kunnen opnieuw tevreden zijn met een schuur die een uitstraling heeft alsof hij hier altijd al heeft gestaan. Wij zijn zeer tevreden!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10