Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid nvt

Afspraken nakomen nvt

Vakmanschap nvt

Advies nvt

Communicatie nvt

Prijs/kwaliteit nvt

Reviews voor Adriaans Bouwbedrijf B.V.

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder recent en tellen niet mee in de totale score i

13 juli 2018

Anoniem, Oostelbeers

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Perfect bouwteam
Tijdens de hele bouw heeft het bouwteam van Adriaans Bouwbedrijf zeer goed werk geleverd, op tijd en binnen de gemaakte afspraken. Het bouwen van mijn huis is zodoende een zeer aangename ervaring geworden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

17 februari 2018

Anoniem, OIRSCHOT

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Personeel zeer vakkundig, prettige samenwerking
Adriaans bouwbedrijf heeft zeer goed werk geleverd. De werklieden leveren echt vakwerk en zijn zeer vriendelijk. Er worden goede oplossingen bedacht voor onverwachte zaken. Waar wel aandacht aan kan worden besteed is het tijdig reageren op verzoeken van de opdrachtgever. Voorbeeld: het op tijd aanleveren van een goede planning liet lang op zich wachten. Ook na de oplevering duurde het te lang voordat de laatste nog af te werken zaken opgepakt werden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 4

Prijs/kwaliteit 8

8,0

2 januari 2018

Anoniem, Oostelbeers

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Vloer, Isoleren (deel) woning, Restauratie monumentaal pand

Goede betrouwbare service en flexibiliteit
Oplevering volgens plan en binnen budget. Goed overleg over meer/minderwerk, met duidelijke afspraken.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

8,0

22 december 2017

Anoniem, Oirschot

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Een kwalitatief bouwbedrijf met veel kennis en kunde. Ze werken nauwkeurig en denken goed mee!
Adriaans bouwbedrijf heeft onze vrijstaande nieuwbouwwoning gebouwd. Wat ons in positieve zin opviel is dat ze werken met eigen timmerlieden, ze als bouwbedrijf veel ervaring en kunde in huis hebben en nauwkeurig werken. Ook als er iets afwijkt van het bestek zijn ze flexibel en denken ze mee hoe dit voor ons het beste gemaakt kan worden. Daarnaast hebben ze ons vrijstaande huis binnen termijn opgeleverd, zonder noemenswaardige opleverpunten. Onze complimenten voor iedereen, we raden Adriaans bouwbedrijf dan ook zeker aan!. Paul & Martine Bongenaar

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

10

21 december 2017

Anoniem, westelbeers

Verbouw: Keuken

Prettig om een verbouwing aan over te laten
Vakbekwaam van begin tot eind en denken mee voor en tijdens de verbouwing over materiaal en manier van verwerken,

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

21 december 2017

Anoniem, Oisterwijk

Aanpassing

Vertrouevok, ter zake en met respect
Houd er een goed gevoel aan over en wonen inmiddels al bijna een jaar in een fantastische woning

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

21 december 2017

Anoniem, Oirschot

Verbouw: Indelingswijziging

Vakmensen met oog voor detail
Keurig advies, op uitvoering en prijs. Voldoende alternatieven, ze denken goed mee. Vakmensen die met oog voor detail alles afwerken.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

8,0

21 december 2017

Anoniem, Oirschot

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Zeer goed en altijd meedenkend
Zeer goed en altijd meedenkend

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10