Beoordeel deze aannemer Klik hier
7,6
189 reviews

Gemiddelde scores

Orde en netheid 7,8

Afspraken nakomen 7,5

Vakmanschap 8,0

Advies 7,2

Communicatie 7,0

Prijs/kwaliteit 7,4

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

17 augustus 2018

Lars, Barendrecht

Appartement

Vriendelijk personeel en voldaan aan het grotendeel van de beloften
Wij zijn zeer te spreken over de geleverde kwaliteiten van van Erk. Enige puntjes van aandacht die wij hadden is dat het kruipluik hoger lag dan de vloer, waardoor wij de vloer een stukje hebben moeten ophogen. Dit bracht wat extra kosten met zich mee. Tweede punt van aandacht is de oplevering van de tuin. Bij de kick-off van het project is ons verteld dat we een (kostenloze) keuze konden maken om de tuin met grond of een zandbed op te laten leveren. In een later traject bleek dit niet te gelden. De tuin werd gewoon opgeleverd met grond. Daarnaast heeft de bouwkeet tot de laatste dag gedeeltelijk in onze tuin gestaan, waardoor de beukenhaag op die plek pas op het allerlaatste moment is geplant. Dit was eigenlijk al te laat om een beukenhaag goed te laten hechten en groeien. Op deze plekken blijft de beukenhaag dan ook achter bij de rest van de tuin. Het is nog maar de vraag of dat stuk beukenhaag in stand kan worden gehouden, waarvoor hij bedoeld is.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

13 augustus 2018

E. de Bruin, Waddinxveen

2 onder 1 kap

Netjes gebouwd met volop mogelijkheden tot vragen en veel kijkdagen
Onze kopersbegeleider wisselde nogal eens waardoor je een enkele keer laat antwoord op een mail kreeg. Wel een verbeterpunt is dat je alleen 's middags mag bellen met je kopersbegeleider voor vragen maar deze zit dan vaak in bespreking.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies nvt

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

27 juli 2018

Karels, Waddinxveen

Tussenwoning/hoekwoning

Goede kwaliteit, niet altijd eerlijk.
Adriaan van Erk bouwt kwaliteit. We hebben een mooi huis opgeleverd gekregen met weinig opleverpunten. Afhandeling van de nog op te leveren punten is echter zwaar onvoldoende. Oplossingen duren erg lang en er is een slechte communicatie. De tuinen in onze fase hadden een veel te sterk afschot, omdat de schuren te laag waren geplaatst. AvE probeerde dit weg te wuiven, maar door aandringen van alle bewoners (en de gemeente) moesten ze wel overstag gaan. Gelukkig is dat redelijk snel opgelost door alles op te hogen (inclusief de bergingen).

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 10

Advies 4

Communicatie 2

Prijs/kwaliteit 8

6,0

19 juli 2018

Dirk van Egmond, Vorstenhoed 4 Oegstgeest

Vrijstaande woning

Erg blij met onze woning!
Er blijft altijd ruimte voor verbetering, op het gebied van communicatie is winst te behalen denk ik. Voor de rest weinig op te merken...

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 6

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 10

8,0

8 juni 2018

Nadine Boersma, Voorhout

2 onder 1 kap

Very good experience
Even if the communication was partially not optimal (due to change of staff) the delivered house and quality is absolutely worth it and I think very good for the Netherlands. Thank you

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 10

10

23 mei 2018

Reinhard, Pijnacker

2 onder 1 kap

Bouw levert goed werk, maar klantenservice is slecht.
Gedetailleerde bouw, maar geconstateerde problemen worden zeer moeizaam opgelost of gecompenseerd terwijl ze tijdig aangegeven zijn en nog corrigeerbaar waren. Klantenservice na afloop is bedroevend. Aantal openstaande punten zijn nog steeds niet opgelost. Waarschijnlijk nodig om dit juridisch aan te pakken. 10% regeling bankgarantie is wassen neus. Niet accepteren en het geld achterhouden is mijn advies! Alleen dan krijgt u iets voor elkaar als koper.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 4

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 2

Prijs/kwaliteit 6

6,0

14 mei 2018

md, pijnacker

Vrijstaande woning

Goede ervaring
Goede ervaring: uitgebreide optielijst. Overige wensen konden veelal ook. Kwaliteit.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

25 april 2018

N.E. Oden, VOORHOUT

2 onder 1 kap

Dat wil ik niet
Ik heb ingevuld wat ik er van vind

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 6

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 6

8,0

23 april 2018

Erik J.A. Vos, Pijnacker

2 onder 1 kap

Goed georganiseerd en professioneel bouwbedrijf
In samenwerking met de ontwikkelaar heeft van Erk een project gerealiseerd dat gezien mag worden. De prachtige details die de architect had bedacht zijn gelukkig niet wegbezuinigd: daardoor is te zien dat de huizen onder architectuur zijn gebouwd. Koperswensen zijn in belangrijke mate omgezet in talrijke extra opties die veelal ook aan de andere kopers ter beschikking werden gesteld. Direct zakendoen met de bouwer verliep uiteindelijk veel plezieriger en effectiever dan eerder via de kopersbegeleidster. Kwaliteit van de onderaannemers was soms wat minder goed. Van Erik zou meer eigen vakmensen in dienst moeten hebben, omdat die meer commitment zouden tonen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 6

Advies 6

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 6

8,0

20 maart 2018

ed van paridon, Voorhout

Tussenwoning/hoekwoning

Had het beter verwacht
Met uitvoerder prima contact, met kantoor erg matig

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 6

Advies 2

Communicatie 2

Prijs/kwaliteit 4

4,0