Beoordeel deze aannemer Klik hier
7,6
178 reviews

Gemiddelde scores

Orde en netheid 7,8

Afspraken nakomen 7,5

Vakmanschap 8,0

Advies 7,3

Communicatie 7,1

Prijs/kwaliteit 7,3

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

1 februari 2018

Breedijk

2 onder 1 kap

Op 1 vervelend ding bij de oplevering na, zijn wij heel tevreden over de geleverde kwaliteit en de manier waar op het hele proces is verlopen. Als dit ene punt niet een vervelende smet op de oplevering had veroorzaakt zou u een ruime voldoende hebben gekregen. De ervaring met van Erk staan in groot contrast met eerdere nieuwbouw ervaring die wij hebben.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 8

6,0

20 januari 2018

karin

2 onder 1 kap

aardige mensen, behulpzaam, maar niet altijd gemakkelijk te bereiken.

Orde en netheid 4

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 6

Advies 6

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 6

6,0

21 december 2017

Elsemiek

Tussenwoning/hoekwoning

Goede dienstverlening

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 4

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 8

8,0

18 december 2017

Viola d'Olieslagers

Tussenwoning/hoekwoning

Het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat! De mensen die ons hielpen zijn zeer behulpzaam, denken perfect mee en leveren vakwerk.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

28 november 2017

J.B. With, de, Bergambacht

Tussenwoning/hoekwoning

Wederom bewezen; absoluut de beste bouwer van Nederland met op alle fronten fantastische medewerkers en een geweldig eindresultaat!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

27 november 2017

Anoniem, Pijnacker

Tussenwoning/hoekwoning

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 7

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 7

7,4

11 november 2017

C.M. Pols, Bergambacht

Tussenwoning/hoekwoning

Wij hebben specifiek een meerwerk gevraagd (een erker conforn een bepaalde bestaande woning), hier is ook zeer dik voor betaald door ons. Echter is hij kleiner gemaakt, en vervolgens word er niks aan gedaan door de bouwer om dit op te lossen.

Orde en netheid 3

Afspraken nakomen 1

Vakmanschap 7

Advies 6

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 2

3,7

8 november 2017

J.D. Casteleijn, Bergambacht

Tussenwoning/hoekwoning

wij zijn zeer tevreden over de bouw van ons huis en we hopen er met plezier te gaan wonen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 6

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 5

7,0

6 november 2017

J. Graaf, de, Bergambacht

Tussenwoning/hoekwoning

De bouwplaats zag er altijd netjes uit. We kregen veel informatie over de vordering van ons huis. Leuk dat er regelmatig kijkmiddagen waren. De showroom geeft een duidelijke indruk over de materialen die gebruikt werden. De kopersbegeleiding was erg fijn.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

8,7

5 november 2017

P.F.M. Schreijndel, van, Bergambacht

Tussenwoning/hoekwoning

Mooie details woning. Solide bouw fijne samenwerking

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 7

Advies 7

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

7,7