Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 7,7

Afspraken nakomen 7,5

Vakmanschap 7,9

Advies 8,7

Communicatie 6,8

Prijs/kwaliteit 7,1

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

17 oktober 2020

lieuwco, krimpen aan de lek

Voor de gek gehouden
In juli gevraagd enkele dakpannen terug te leggen. In september nog maar eens gebeld. Na drie weken nog niets gehoord. Voor grote klussen in het verleden (badkamer maken, openhaard aanleggen) kwam men in het verleden wel. Voor zo'n klusje aan het lijntje gehouden in plaats van te zeggen: daar hebben we geen zin in. Dat zou wel zo eerlijk zijn geweest.

Orde en netheid nvt

Afspraken nakomen nvt

Vakmanschap nvt

Advies nvt

Communicatie nvt

Prijs/kwaliteit nvt

1,0

29 mei 2020

A.J.A. Boer, Krimpen aan de Lek

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Heldere afspraken en foutloze oplevering!
Klapwijk heeft voor ons de dakopbouw op onze woning gebouwd. Wij zijn erg tevreden en het is helemaal volgens planning verlopen. Vakkundig en prima mensen die je goed over de vloer kunt hebben!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

11 februari 2020

Floris, Krimpen aan den Ijssel

Verbouw: Badkamer

Uitstekend
Een goed tot uitstekend bouwbedrijf die haar afspraken goed en in overeg nakomt.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 8

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 7

9,0

23 december 2019

Martin, Rotterdam

Nieuwbouw: Appartement
Verbouw: Indelingswijziging, Badkamer

Kwaliteit met oog voor detail
De verbouwing van ons casco appartement was een enorme uitdaging. De hoofdaannemer was verantwoordelijk voor het leidingplan en ruwbouw waarop Klapwijk aan diende te sluiten. Door zorgvuldig inmeten en juiste materialen te bestellen is het karwei in een keer goed verlopen volgens planning en afgesproken kosten. De medewerkers verdienen een pluim voor hun tomeloze inzet, ook als het even tegen zat.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 9

Advies 10

Communicatie 5

Prijs/kwaliteit 8

9,0

19 augustus 2019

Wilfred, Krimpen aan den IJssel

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Dak, Vloer

OPLICHTERS
Februari 2018 verbouwing laten uitvoeren welke volledig mis is gelopen. Uitvoering een drama, communicatie en kwaliteit zeer slecht en bergen meerwerk welke niet op voorhand worden opgegeven maar wel worden uitgevoerd onder de noemer ''nemen we gelijk even mee, we zijn toch bezig en materiaal hebben we hier liggen'' , en dan komt Wim_Peter Klapwijk met zijn kladblok en schrijft even 50% meerwerk van de aanneemsom op en factureert dit gewoon zonder opdracht, vervolgens dreigen met incasso en rechtzaak. OPLICHTERS. Nu pas review kunnen schrijven ivm juridische afwikkelingen; In verloop van 2018/ begin 2019 enkele andere slechte ervaringen als review geschreven zien worden, maar dan op 25 july 2019 op dezelfde dag 6x recentie met lovende teksten, en op 25 t/m 29 july nogmaals 4x goede recentie # wel heel erg bijzonder en toevallig om zo ineens van gemiddeld cijfer 2 naar een 7.7 te gaan binnen 4-dagen........

Orde en netheid 1

Afspraken nakomen 1

Vakmanschap 1

Advies 4

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 1

1,0

5 augustus 2019

Christian Both, Rotterdam

Verbouw: Indelingswijziging, Badkamer

Appartement is prachtig verbouwd
Na aankoop van mijn appartement heb ik dit in zijn geheel laten verbouwen door Klapwijk B.V. Hierbij is een tweede slaapkamer gerealiseerd, is de ventilatiebox vernieuwd en verplaatst, is er een nieuwe HR-ketel geplaatst, een nieuwe badkamer en toilet gerealiseerd en zijn de wanden en plafonds gedaan. Vakmanschap en netheid staan hoog in het vaandel bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Alles is uitgevoerd naar wens en ik kan dan ook zeker deze aannemer aanbevelen voor iedere verbouwing.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

10

29 juli 2019

MarcRook, Krimpen aan de Lek

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning

Een goede samenwerking met een mooi resultaat.
2 keer naar volle tevredenheid samengewerkt. Met goede communicatie en advies

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

29 juli 2019

Henry Visser, HENDRIK IDO AMBACHT

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Dak, Keuken, Isoleren (deel) woning

Prima
Prima goed personeel vakbekwaam.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

9,0

27 juli 2019

Han, Nieuwerkerk a/d IJssel

Verbouw: Indelingswijziging, Vloer, Isoleren (deel) woning

Degelijk werk en goede planning
Begroting vooraf goed gecalculeerd, extraas waar nodig vooraf overlegd, geen problemen gehad. al met al zeer tevreden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 8

Advies 9

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 8

8,0

26 juli 2019

Stefan, Krimpen aan den IJssel

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Zonnepanelen/zonneboiler

Vakkundige, adviserende en fatsoenlijke aannemer
Het bedrijf heeft aandacht voor het doel en gebruik door de afnemer en adviseert hierin. Werkzaamheden uitgevoerd door vakmannen, die ook vriendelijk en beleefd waren. Communicatie over het proces kan proactiever (klant wat meer meenemen in het bouwproces), maar hier heb ik ook een aandeel in (ik was zelf beperkt aanwezig). Al met al; een aanrader!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 8

9,0