Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 8,9

Afspraken nakomen 8,2

Vakmanschap 9,3

Advies 8,6

Communicatie 8,2

Prijs/kwaliteit 8,3

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

5 april 2019

Peter, Smulders

Verbouw: Badkamer

Uitstekende service, oplossingsgericht meedenkend
Inpandige lekkage (afvoer badkamer). Coördinatie werkzaamheden liep perfect. Noodzakelijke extra werkzaamheden goed van te voren ingeschat Keurige afwerking, schone oplevering.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

9,0

28 november 2018

Esteban, Tilburg

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Badkamer

Goede snelle service
Had lek in doucheafvoer, druppelde zo het toilet eronder in. Stuurde binnen twee uur een deskundige. Spoorde het lek op repareerde het. Binnen twee uur klaar schoon en netjes achtergelaten. Is weer helemaal in orde.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

18 maart 2018

Robert Soethout, Tilburg

Verbouw: Indelingswijziging, Garage/schuur

Degelijk, kwalitatief sterk en sympathiek
In een net nieuw opgeleverde opslagbox diende een verdiepingsvloer te komen. ondanks dat het een opslag box is, was het de bedoeling dat deze wel netjes en solide gemaakt zou worden. Voorzien van een nette en goede vaste trap. Er is een duidelijk adviesgesprek geweest waarin de diverse opties zijn besproken. Tevens een sterk advies welke trap de meest passende zou zijn. De optie is ook gekozen. Daarna is men overgegaan tot de uitvoering. Vanaf moment 1 tot oplevering een uitstekend! Vakmanschap pur sang. prima afwerking en oplossingsgericht. Meedenken met de klant als ook het aanvoelen van wat de behoefte is bij de realisatie. Goede en zorgvuldige communicatie rondom de bouw, ook vanuit de timmerlieden zelf. Op en top vakwerk wat ook is beoordeeld door een externe vakman. Ook die was vol lof. Een groot compliment voor Houtepen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

8 februari 2018

J van Ham, Breda

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Kundig personeel, maar uitermate slechte coördinatie
Wij hebben een uitbouw laten maken door Houtepen. De offerte was netjes en transparant opgezet. Helaas bleek al snel nadat we de opdracht aan Houtepen hadden gegeven dat de communicatie stroef verloopt en de werkvoorbereiding ronduit slecht is. Het is een drukke tijd in de bouw, dus hebben we dat in eerste instantie voor lief genomen. Maar naar mate de tijd verstreek ging dit van kwaad tot erger. De telefoon word niet opgenomen, er word niet gereageerd op e-mails en afspraken worden gewoonweg niet nagekomen. Er is vanuit Houtepen geen communicatie behalve facturatie. De voorbereiding en coördinatie is ver te zoeken. Dit heeft meerdere malen voor problemen, vertraging en conflicten gezorgd. Ook de jongens op de bouw, die overigens zeer kundig en vriendelijk zijn, hebben hier last van. Met mijn klachten is niets gedaan, hier word simpelweg niet op ingegaan. Het komt allemaal nogal amateuristisch over. Houtepen is een bouwbedrijf waar je zeker niet op kan bouwen.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 2

Vakmanschap 8

Advies 4

Communicatie 2

Prijs/kwaliteit 4

2,0

10 april 2016

Anoniem, Oisterwijk

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Wij hebben een bestaande woning laten slopen en vervolgens een nieuwe woning laten bouwen. Op basis van een uitgebreid bestek een offerte opgevraagd bij diverse aannemers en vervolgens onze keuze gemaakt voor Houtepen. De bouw is voorspoedig verlopen en de bouwvergaderingen onder leiding van het architectenbureau verliepen in eerste aanleg zeer voorspoedig. Helaas is er wel vertraging instaat in de bouw doordat het droogproces van het stucadoorswerk tegenviel. Daardoor is er ook wel discussie ontstaan over de verdere voortgang, maar ook dat is later weer goed opgepakt. Wat vooral is opgevallen is de zorgvuldigheid waarmee Houtepen de opdracht heeft uitgevoerd. De bouwlocatie is steeds keurig opgeruimd en de buurt heeft zo min mogelijk overlast gehad en heeft dit ook als zodanig ervaren. Over kleine aanpassingen tijdens de bouw is nooit geen discussie geweest. Bij de wat grote aanpassingen (op eigen verzoek) is steeds goed meegedacht. Al met al heeft dit alles een prachtig huis opgeleverd waar wij met veel plezier wonen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 7

Vakmanschap 9

Advies 8

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 8

8,4

31 maart 2016

Anoniem, Goirle

Nieuwbouw

Oor te luisteren leggen bij vakmensen in de diverse disciplines op de werkvloer om zo kwaliteit op een nog hoger plan te brengen.
De villa is exact conform afspraak/planning in juli 2010 opgeleverd. Kwaliteit is van hoog niveau. Prijsniveau concurrerend. Contrôle van onderaannemers tijdens bouw is voor verbetering vatbaar. Meer tegengas richting architect is gewenst.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 7

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 9

8,6

25 maart 2016

Anoniem, Goirle

Aanpassing, Renovatie

Ga zo door. Veel succes in de toekomst!
Door de uitstekende ervaringen bij de bouw van de lichtstraat hebben wij vol vertrouwen meer verbouw- en onderhoudswerk door Houtepen B.V. laten doen. De adviezen, begeleiding, uitvoering en nazorg waren zeer vakkundig, correct en attent. Gouden medewerkers. Dit alles geldt zeker ook voor de door Houtepen ingeschakelde Hoskens B.V. uit Goirle. Wij genieten dagelijks van het resultaat..

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,4