Naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief september 2016

21 september 2016 - Nieuwsbrief

pauw

Eind september is de periode dat veel organisaties, bedrijven en mensen beginnen met plannen maken voor het volgende jaar. Wij zijn daarin niet anders. In de afgelopen negen maanden hebben we Bouwnu, met jullie hulp op de kaart gezet. En eerlijk gezegd zijn we gewoon zo trots als een pauw op waar we nu staan.

Dat is geen reden om op onze lauweren te gaan rusten. We hebben grote ambities om verder te groeien. Meer reviews. Meer goedgevulde profielpagina’s zodat de site aantrekkelijker is voor consumenten. Meer aannemers met reviews zodat vergelijken beter kan. Gebruiksvriendelijkere systemen en een betere zoekfunctie. Genoeg te doen dus.

Om Bouwnu door te ontwikkelen zijn we altijd op zoek naar gebruikerservaringen en praktijkverhalen voor onze communicatie. Heb je zelf een goede ervaring met Bouwnu, bijvoorbeeld een potentiële klant die op basis van reviews contact heeft opgenomen? Laat het ons dan weten! Wij gaan nog even genieten van onze prestaties maar dan snel aan de slag om Bouwnu nog beter en groter te maken.

De hele aannemernieuwsbrief lees je hier