Naar nieuwsoverzicht

Je huis bedienen in stijl

3 mei 2023

PARTNERCONTENT - Je wil waarschijnlijk niet alleen je huis gebruiksvriendelijker maken, maar ook stijlvoller. Het schakelmateriaal van Busch-Jaeger is erg gebruiksvriendelijk en tegelijkertijd stijlvol. Elk soort schakelmateriaal van dit merk heeft zijn eigen stijl en eigenschappen. Met Busch-Jaeger zorg je er dus voor dat het schakelmateriaal bij jouw stijl past en daarnaast van zeer hoogwaardige kwaliteit is.

schakelmateriaal

Busch-Jaeger schakelmateriaal

Busch-Jaeger is een Duits bedrijf dat al meer dan 140 jaar bestaat en streeft naar innovatie en duurzaamheid. Het schakelmateriaal van het merk Busch-Jaeger is erg gebruiksvriendelijk en tegelijkertijd stijlvol. Twee goede voorbeelden hiervan zijn de Carat en Axcent lijnen. Beide blinken uit door hun strakke lijnen en ontwerp. Er zijn nog veel meer soorten Busch-Jaeger schakelmateriaal. Busch-Jaeger schakelmateriaal is geschikt voor in huis of in een kantoorpand. Door de gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid kun je als bedrijf laten zien waarvoor jij staat door Busch-Jaeger schakelmateriaal te gebruiken in je kantoorpand. Om te laten zien dat Busch-Jaeger hierin voorop loopt, heeft Busch-Jaeger een kwaliteitscertificering van NEN EN ISO 9001 en NEN EN ISO 14001.

Wat houden de NEN EN ISO-certificeringen in?

NEN EN ISO 9001 is een kwaliteitsmanagementsysteem voor Duitsland, Europa en internationaal. Deze certificering is onder te verdelen in NEN, dat staat voor Nederlandse Norm, EN voor Europese norm, ISO voor International Organization for Standardization en 9001 is een norm voor kwaliteitsmanagement. De NEN EN ISO 9001 wordt veel gebruikt door bedrijven. Kwaliteitsmanagement is tenslotte één van de belangrijkste onderdelen voor vrijwel alle bedrijven.

NEN EN ISO 14001 is een norm die eisen bevat voor een milieumanagementsysteem. NEN EN ISO omvat dus diverse normen. Het getal aan het eind geeft aan om welke specifieke norm het gaat. Daarnaast staat er vaak nog een jaartal achter, dit is het jaartal waarin voor het laatst een revisie is uitgevoerd.