Naar nieuwsoverzicht

Deze producten zijn het investeren waard na een verbouwing

28 maart 2023

PARTNERARTIKEL - Een verbouwing is een erg ingrijpende fase in je leven. En als dit eenmaal zo goed als afgerond is, dan ben je vast en zeker weer aan het nadenken over hoe je de nieuwe ruimte opnieuw gaat inrichten. Het kan natuurlijk zo zijn dat je weer het huidige meubilair gaat gebruiken. Maar het kan ook zomaar zo zijn dat het meubilair toch niet meer helemaal tot zijn recht gaat komen. In dat geval is het de hoogste tijd om de nodige inkopen te doen. 

homedesign

Kies voor meubilair dat op maat is gemaakt

Je maakt natuurlijk maar al te graag optimaal gebruik van de nieuwe ruimte nadat de verbouwing is afgerond. Het meubilair moet daardoor haarfijn aansluiten op iedere vierkante meter. Het is dus altijd een goed idee om te gaan voor meubilair dat op maat is gemaakt. Of meet de ruimte na oplevering goed op en kiest voor een formaat dat al beschikbaar is. Hierdoor weet je altijd zeker dat de nieuwe ruimte optimaal tot zijn recht gaat komen.

Kijk goed naar de basis op het gebied van meubilair bij jou in huis

Heb je eenmaal de nieuwe ruimte goed opgemeten? Dan is de hoogste tijd om op zoek te gaan naar meubilair dat daar perfect op aansluit. Zo is een dressoir bijvoorbeeld in tal van formaten te verkrijgen, waardoor het zomaar zo kan zijn dat er een standaardformaat is dat haarfijn aansluit op de nieuwe ruimte. En naast dat een dressoir meteen de nieuwe blikvanger van de kamer kan worden, is het ook nog eens een erg veelzijdig meubelstuk. Binnen een mum van tijd heb je extra opbergruimte. En dat komt natuurlijk altijd maar al te goed van pas in huis.

Heb je ook al nagedacht over meubilair voor in de tuin?

En is het interieur van je woning volledig naar smaak ingericht? Dan is het ook een goed idee om een keer naar de stijl van de tuin te kijken. De kans is namelijk erg groot dat dit ook wel goed onder handen kan worden genomen. Ben je bijvoorbeeld druk op zoek naar een upgrade voor de overkapping? Ga dan eens op zoek naar nieuw tuinmeubilair voor de buitenruimte. Dat kan zomaar de nieuwe favoriete plek van je woning gaan worden en het is dé plek om heerlijk te vertoeven in de lente en de zomer. Waar ga jij mee aan de slag?