Naar nieuwsoverzicht

De 9,6 van Landheer Glas

25 september 2019

Van glazen deuren tot zelfgemaakt glas-in-lood en keukenwanden: Landheer Glas is expert op het gebied van glaswerk. Opgericht vanuit een passie voor glas bedient het bedrijf sinds 1999 zowel de particuliere als zakelijke markt. En met succes, want de klanttevredenheidscijfers liegen er niet om. Op bouwnu.nl scoort Landheer Glas een gemiddeld cijfer van 9,6. Een prachtige prestatie, en redenen genoeg om eens te bellen met dit glasbedrijf uit Breda.

 

Drijvende krachten achter Landheer Glas zijn Ron en Debbie van Boxtel, broer en zus. Ron werkt buiten, Debbie binnen. Tussen de offertes door spreken we haar. “Wij zijn eigenlijk een eenmanszaak,” zegt Debbie. “Ron is de spil in het bedrijf. Daarnaast werken we met zzp’ers. Goede glaszetters zijn schaars, hen vinden is een uitdaging.” 

De 96 van Landheer Glas Kerk Chaam NA.

 

Het hele glasspectrum

Landheer Glas is in te schakelen voor het meest voorkomende glaswerk, zoals een spiegel of ruitjes in een binnendeur of renovatie van enkel naar dubbel glas. Dit glasbedrijf gaat geen glasuitdaging uit de weg. “Wij maken ook zelf glas-in-lood,” vertelt Debbie. “Zowel nieuwe panelen als restauratiewerk. Ook is enorm veel vraag naar montage van glas met een klassieke stopverfrand-afwerking in stalen ramen en deuren. Dat is echt een specialisme wat wij beheersen.”

 

Persoonlijke betrokkenheid en kwaliteit

Natuurlijk willen we graag van Landheer Glas weten waarom zij zo goed scoren. Debbie is bescheiden, maar na even nadenken heeft ze haar antwoord klaar. “Het feit dat Ron bij ieder project zelf betrokken is, werkt mee. Hij gaat voor de hoogste kwaliteit. En die kwaliteit willen we blijven leveren. Dat wordt wel moeilijker omdat daar een bepaalde prijs aan hangt, en er zijn genoeg goedkopere aanbieders in de markt. Maar wij geloven dat het die kwaliteit is waardoor mensen voor ons kiezen.”

De 96 van Landheer Glas

 

Mooie bijkomende reclame

Mond-tot-mond reclame is goud waard. “Vaak komen buren kijken en vragen zij ook een offerte op. Ze zien hoe we werken, vakkundig en met oog voor detail, en dat we de werkplek altijd netjes achterlaten. Ik merk ook dat mensen op internet zoeken naar glasbedrijven, onze reviews lezen en vervolgens contact opnemen. Veelal zijn dit mensen buiten Breda, die ons niet kennen en puur op de reviews binnenkomen. Reviewmarketing is voor ons daarmee mooie bijkomende reclame!”

Door: Buro Barcode