Naar nieuwsoverzicht

CNC draaien voor de machinebouw

3 oktober 2024

Je zit in de machinebouw en zoekt een professionele partij voor het CNC-draaien van de machines die jij voor je klanten produceert. Waar kun je dan terecht? Je leest er meer over in dit artikel.

machine cnc

Vakwerk met maatwerk gecombineerd

Ben je als onderneming in de machinebouw op zoek naar een flexibele partij die maatwerk en vakwerk op het gebied van CNC draaien met elkaar combineert? Lees dan vooral even verder. Dit is namelijk precies wat je bij De Vries Metaal kunt verwachten. Met medewerkers die jarenlange ervaring hebben op het gebied van CNC draaien en de oplossingsgerichte aanpak van deze experts kun je verwachten dat er voor elke situatie een oplossing is. Dit maatwerk kan bovendien in vrij korte doorlooptijden worden geleverd omdat de geavanceerde machines letterlijk dag en nacht werken om het beste resultaat voor de klant te bereiken. Zo combineer je dus maatwerk en vakwerk!

CNC draaien voor de machinebouw

CNC staat voor Computer Numerical Control. Het is een benaming voor computer gestuurde machines. Door het draaien van metaal met behulp van machines kunnen nog betere resultaten worden bereikt dan bij handmatig draaien. Zo zijn er hele precieze groeven in metalen blokken of kegelvormige werkstukken te maken, die niet of veel moeilijker en langzamer te verwezenlijken zijn met handmatig draaien van metaal. Het proces is daardoor sneller en dus ook kostenefficiënter.

Ook freesbewerkingen kunnen op de draaibanken van de specialisten worden uitgevoerd. Het materiaal staat dan stil en met speciaal aangedreven gereedschap kunnen de bewerkingen worden uitgevoerd. Hierdoor worden complexere producten met hoge nauwkeurigheid gefabriceerd, wat eveneens resulteert in kortere doorlooptijden en lagere kosten. Zo biedt CNC draaien dus allerlei voordelen en toepassingen.

Maatwerk voor elke situatie

Wat ook je wensen zijn, de specialisten kunnen er in overleg altijd een oplossing voor vinden. Samen wordt er gekeken naar het juiste materiaal en de meest effectieve productietechnieken. Met als resultaat een volledig op maat gemaakt product. Daarbij maakt het niet uit of het om enkelstuks of een serie van duizend identieke halffabricaten gaat. Voor iedere klant en iedere klus is dezelfde aandacht en toewijding, waarbij je uiteraard ook kunt rekenen op een strenge kwaliteitscontrole. Desgewenst kunnen de specialisten je voorzien van insectierapporten en andere kwaliteitsdocumenten.

Kwaliteit staat voorop

Als specialisten is het leveren van kwaliteit de hoogste prioriteit bij het CNC draaien. Met geavanceerde machines en hoge kwaliteit materialen zoals aluminium, staal, en RVS garanderen de experts op het gebied van metaalbewerking topkwaliteit voor elk onderdeel dat het pand verlaat. Het ISO 9001-keurmerk is een van de bewijzen van het hoge niveau dat wordt geleverd.

Kwaliteit door vertaald naar jouw klant

Wil je precisie, maatwerk, kwaliteit, flexibiliteit en een snelle doorlooptijd in het bewerken van jouw metalen werkstukken dan is het verstandig om de experts van De Vries Metaal in te schakelen. Jouw klanten zullen het ook merken en dik tevreden zijn met het afgeleverde product.

 

Door: Advertorial