Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 8,9

Afspraken nakomen 8,9

Vakmanschap 9,4

Advies 9,4

Communicatie 8,6

Prijs/kwaliteit 8,9

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder recent en tellen niet mee in de totale score i

1 december 2020

Jan Hiltermann, Rhoon

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Dak, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Je weet waar je aan toe bent
Wij zaten midden in een totaal renovatie van een vrijstaande woning toen onze aanneemster failliet ging. Een groot project bestaande uit een (onafgeronde) uitbouw, kozijnen, dak renovatie, isolatie etc. Gelukkig kwamen we Jim / M&Z Bouw op het spoor. Middels een gedetailleerd offerte hebben we vooraf het project goed afgekaderd. Deze grondige voorbereiding heeft ons gedurende de uitvoering enorm geholpen, er was geen onduidelijkheid over demarkatie en meerwerk. De communicatie was (mede hierdoor) erg prettig. Het team van M&Z Bouw, Cor, Johan, zijn erg vakbekwaam, werken super netjes en heel prettig in de omgang. Ambachtslieden, er wordt kwaliteit geleverd. Er moest een hoop in het werk bepaald worden en we hebben nooit gehoord dat iets niet kon. Ze denken altijd mee. Project is volgens planning uitgevoerd. Het eindresultaat is heel erg mooi geworden. De afwerkingsgraad is gewoon heel erg goed. Puntje van verbetering, opvolging van de restpunten na de demobilisatie. Dit duurt langer dan gewenst.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

9,0

18 november 2020

Arthur, ALBLASSERDAM

Verbouw: Garage/schuur, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning

Fijn dat er goed meegedacht wordt.
Ook prettig dat we tussentijds een paar keer om tafel hebben gezeten. En goed meegedacht bij onverwachte problemen in het huis.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

8,0

11 november 2020

At, Kinderdijk

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Garage/schuur

Zeer tevreden met advies in voortraject en kwaliteit van uitvoering.
Wij zijn geadviseerd door Jim Mudde mbt bouw van een bijgebouw/schuur. Korte communicatie-lijnen en grote flexibiliteit om aanpassingen ter plekke door te voeren. Wij zijn begonnen met een vage schets en het team heeft een mooi resultaat neergezet. Bij inspectie van werkzaamheden door Jim viel hem zelf een verbeterpunt op en hij heeft dat snel opgelost. Voor timmerwerk, vraag naar William ;-)

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

10

18 april 2019

Charlotte, Rotterdam

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Professionele, vriendelijke vakmannen die kwaliteit leveren
Al in het voortraject van onze aanbouw zijn we goed geadviseerd en geholpen. Vooraf hebben we meerdere aannemers laten komen, maar M&Z bouw kwam met het beste advies en de scherpste prijs, waardoor we voor hun hebben gekozen. De communicatie over wat er ging gebeuren was goed, ook hebben ze geholpen het aan de buren uit te legen wat het voor hun ging betekenen en zijn ze eigenlijk altijd bereikbaar voor vragen. Gedurende de bouw is alles professioneel aangepakt, zijn we goed geadviseerd en is de aanbouw geplaatst zonder dat wij daar al te veel last van hebben gehad. De kwaliteit van zowel de schuifpui als de binnen en buiten aanbouw is top afgeleverd.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10