Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,4

Afspraken nakomen 9,6

Vakmanschap 9,2

Advies 9,5

Communicatie 9,6

Prijs/kwaliteit 9,2

Reviews voor Broeren & Das Bouwbedrijf B.V.

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder recent en tellen niet mee in de totale score i

19 december 2021

Marco Roosen, VELDHOVEN

We hebben heel fijn samengewerkt met de mannen van Broeren/Das Bouwbedrijf en kunnen spreken van een
Het was een flinke klus met een echte deadline. En zo nu en dan een kleinigheidje onderweg, maar daar is telkens in goed overleg een oplossing voor gevonden. Kortom: we hebben heel fijn samengewerkt met de mannen van Broeren/Das Bouwbedrijf en kunnen spreken van een heel mooi resultaat waarin het heerlijk wonen is.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

9,0

30 november 2021

Robert, Eindhoven

Verbouw: Indelingswijziging, Keuken, Badkamer

Alles opgeleverd zoals afgesproken tegen de prijs die was afgesproken
Behulpzaam. netjes en mooi werk geleverd

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

10

30 november 2021

Rutger, Veldhoven

Prima bouwbedrijf, communicatief sterk, vriendelijk en betrokken.
Communicatief sterk, vriendelijk en betrokken. Wel wat vertragingen opgelopen, mede door materiaalschaarste in de bouw, maar daar werd goed over gecommuniceerd. Ook opleverpunten worden netjes en zonder bijkomende kosten afgewerkt. Al met al een prima ervaring gehad.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 7

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

8,0

21 juni 2021

Casper, Veldhoven

Verbouw: Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer, Kelder, Isoleren (deel) woning

Top ervaring!
Top ervaring met Broeren & Das gedurende een halfjaarlijkse renovatie van ons huis. Professionele, vakbekwame en servicegerichte medewerkers met hart voor hun vak. Zeer goede communicatie, makkelijk en snel bereikbaar, doen wat ze beloven en meer … Zijn flexibel tijdens het traject over meer/minder werk, denken met je mee gedurende het project en geven ongevraagd ook aanvullende adviezen en tips. Alles verliep lekker losjes, positief. Blijven altijd vriendelijk, hebben voor alles een oplossing, nemen druk bij je weg. Van harte aan te raden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

29 maart 2021

Koen, Veldhoven

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Top aannemer: Broeren en Das bouwbedrijf
Open en transparante communicatie (geen verrassingen en afspraak is afspraak), vakkundig en continue meedenken met ons en de architect en ook de perfecte service na afloop. Chapeau Remco en Jurgen. Wij zijn zeer tevreden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

20 maart 2021

T. Middel, Veldhoven

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Betrouwbaar en komt de afspraken altijd na.
In 2015 hebben wij onze semi bungalow door Broeren & Das Bouwbedrijf laten bouwen. Vanaf het begin was er sprake van een goede en open communicatie. De bouw verliep voorspoedig, termijnen en afspraken werden steeds nagekomen. Eventuele aanpassingen tijdens de bouw zijn in goed overleg tot stand gekomen. Het resultaat is een kwalitatief goede woning, waarin we met plezier wonen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 9

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 9

9,0

17 maart 2021

Agnes, Veldhoven

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Uitstekende aannemer, komt afspraken na en kwaliteit is hoog!!
De ervaringen die wij hebben met Remco en Jurgen zijn heel goed. Afspraken worden netjes op papier gezet en nagekomen. Geen gekke verrassingen qua meerprijs of werkzaamheden zoals bij vele andere aannemers wel het geval is. Afspraak is afspraak. Ze denken proactief mee in mooie oplossingen en zijn tijdens de gehele bouw van onze woning goed betrokken geweest. Ik raad dit bedrijf aan als je duidelijkheid wilt in afspraken en een betrokken aannemer zoekt.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

17 maart 2021

RIa, Veldhoven

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Betrouwbare firma die afspraken nakomt
Onze ervaring met bouwbedrijf Broeren& Das zijn uitstekend. Afspraken worden nagekomen. Communicatie verloopt soepel. Woning is professioneel en keurig opgeleverd Wij zijn zeer tevreden met het eind resultaat.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

20 maart 2018

Anoniem, eindhoven

Verbouw: Garage/schuur, Dak

Klant vriendelijk
Ze hebben geen werkzaamheden uitgevoerd bij mijn huis dus daarover kan ik niks zeggen. Maar het zegt heel wat als een bedrijf netjes antwoord geeft op een email en ze je vertellen dat ze geen nieuwe opdrachten kunnen aannemen en in plaats daarvan enkele andere bedrijven aanbevelen. Een 10 voor klantenservice!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid nvt

Afspraken nakomen nvt

Vakmanschap nvt

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit nvt

8,0

4 februari 2015

Anoniem

Nieuwbouw

Geen op- of aanmerkingen

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

9,7