Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 3,6

Afspraken nakomen 4,6

Vakmanschap 5,8

Advies 4,2

Communicatie 3,4

Prijs/kwaliteit 7,1

Reviews voor Bouwbedrijf Schot B.V.

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder recent en tellen niet mee in de totale score i

21 mei 2021

Peter, Elst Gelderland

Nieuwbouw: Appartement

Rectificatie
27-10-2020 Had ik op deze site doorgegeven dat in de zomer van 2021 de appartementen Laiksehof opgeleverd zouden worden maar het zal wel herfst worden als het mee zit ??

Orde en netheid nvt

Afspraken nakomen nvt

Vakmanschap nvt

Advies nvt

Communicatie nvt

Prijs/kwaliteit nvt

5,0

15 maart 2021

Tijmen, Ruurlo

Nieuwbouw: 2 onder 1 kap

Slecht
Enige waar ze snel me zijn geweest zijn de rekekingen zodra het geld binnen is hoor je niks meer van ze.. Laten al het bouwafal gewoon liggen na de oplevering . Ook als je lekage's hebt binnen 2 weken is dit volgens hun niet belangrijk genoeg om stappen te ondernemen Beloven veel maar komen niks na! Kortom denk 3 x na voor je met dit bedrijf in zee gaat helaas zijn wij niet de enige mensen die zo over schot lochem denken...

Orde en netheid 1

Afspraken nakomen 1

Vakmanschap 5

Advies 3

Communicatie 1

Prijs/kwaliteit 7

1,0

27 oktober 2020

peter van der vooren, Elst Gelderland

Nieuwbouw: Appartement

Bedrijf die alleen aan hun zelf denkt
We hebben in april 2017 een appartement gekocht er moest wel een gebouw gesloopt worden nu meer dan 3 jaar later is het complex van 14 appartementen pas half af (nu oktober 2020) verwachting is in de zomer van 2021 wordt opgeleverd schandalig zo als er gewerkt wordt zo traag meer dan 4 jaar wachten.

Orde en netheid nvt

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 5

Advies 3

Communicatie 4

Prijs/kwaliteit 6

4,0

9 juli 2019

Evelien, Achterhoek

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Fijn bouwbedrijf met snelle bouwtijd!
Ontzettend tevreden met dit bouwbedrijf. Meneer Schot is erg prettig in de omgang en heeft verstand van zaken. Ze denken goed mee in het bouwproces en zijn ook eerlijk in het advies. We hebben van te voren bij een aantal woningen gekeken welke ze in het verleden hebben gebouwd. Die mensen gaven aan dat ze erg tevreden zijn over het bouwbedrijf en het was mooi om te zien hoe deze woningen waren gebouwd. Dat gaf ons het laatste zetje en stukje vertrouwen om ook voor dit bouwbedrijf te kiezen. Vanwege de drukte was de uitvoerder soms niet zo goed bereikbaar, maar na dit aangegeven te hebben, ging ook dit goed. Bouwtijd ging erg snel en tussendoor konden we nog dingen aanpassen en zijn ze flexibel. Aan het eind weinig opleverpunten welke goed zijn opgelost!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

10

30 april 2019

Leo, Puiflijk

Zeer slecht
Nog nooit zo een kut bedrijf me gemaakt als Schot komen de afspraken niet na laten je wachten bellen niet terug en de kwaliteit is ook slecht.Uitvoerder Henry denkt dat hij alles maar kan maken.Mensen ga aub NIET met deze oplichters in zee.

Orde en netheid nvt

Afspraken nakomen nvt

Vakmanschap nvt

Advies nvt

Communicatie nvt

Prijs/kwaliteit nvt

1,0

1 maart 2017

Anoniem, Amersfoort

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Zet een vaste voorman/uitvoerder op het project. Maak een reële en logische planning samen met de onderaannemers en leveranciers en de koper. Houd op regelmatige termijn bouwvergadering met kopers (wekelijks of tweewekelijks), dit voorkomt een hoop onduidelijkheid.
Tot en met start bouw is het proces goed verlopen via hun eigen ontwikkelaar Middelhuis en Wopereis. Daarna begonnen de problemen. Eerst vertraging in de leverantie van de begane grondvloer, die al weken eerder besteld zou zijn en daarna telkens maar 1 of 2 man die 1 of 2 dagen in de week wat werk kwamen leveren. Al direct bij bouwer aangegeven dat wij zo de afgesproken planning niet zouden gaan halen, zeker ook gezien het feit dat de winter eraan zat te komen. Enkel bericht terug dat het goed zou komen. Terwijl het huis nog aan alle kanten open was is de cementdekvloer gestort, heel veel lelijke gaten in de vloer waar wij een gietvloer op wilden leggen. Daarna ook in zeer natte en koude periode zonder ramen e.d. het stucwerk aangebracht. Uiteindelijk na protest van ons stukadoor werk laten staken. Daarna weken moeten vragen om bouwdrogers om de woning droog te trekken zodat einddatum goed en droog gehaald kon worden. Uiteindelijk zelf mensen ingezet op kosten van de bouwer om het werk nog enigszins op tijd opgeleverd te krijgen, hierdoor liepen er de laatste weken wel 10-16 man in het huis elkaar in de weg. Vloer later moeten leggen, schilder weg moeten sturen en bij oplevering nog vele zaken die niet afgerond waren. Veel discussiepunten en opleverpunten die uiteindelijk 9 maanden na oplevering pas weggewerkt zijn. Ons project was min of meer een stopklus voor medewerkers die elders uit het werk liepen, er was geen voorman of uitvoerder die het werk coördineerde en wij hebben regelmatig zelf contact gezocht en afspraken gemaakt met onderaannemers om te redden wat er nog te redden viel. Absoluut geen aanrader dus. Er zit bij Schot absoluut geen Schot in de zaak.

Orde en netheid 4

Afspraken nakomen 3

Vakmanschap 6

Advies 5

Communicatie 3

Prijs/kwaliteit 6

4,6