Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,4

Afspraken nakomen 9,7

Vakmanschap 10

Advies 9,2

Communicatie 8,6

Prijs/kwaliteit 8,6

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

11 oktober 2018

Gertjan, Hendrik-Ido-Ambacht

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Indelingswijziging, Isoleren (deel) woning

Vriendelijk, betrouwbaar en vakkundig bedrijf
Vriendelijk personeel. Vakkundig Er wordt hard gewerkt. Als er iets is wordt er naar gekeken en opgelost. Op sommige puntjes mag het wat netter.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 6

8,0

10 oktober 2018

Aad Kal, Ridderkerk

Nieuwbouw: Tussenwoning/hoekwoning
Verbouw: Serre/overkapping, Badkamer

Vakwerk.
Zeer goede ervaring en prima resultaat. Zeer tevreden!!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

10

11 juli 2018

arne, Bolnes

Verbouw: Indelingswijziging, Vloer, Badkamer, Isoleren (deel) woning

Echte vakmannen, die voor alles een oplossing hebben!
Vakmannen die hun werk verstaan. Als het spannend wordt, wordt de rust bewaard en wordt er meegedacht om een oplossing te vinden. Wat ik ook zeer waardeer is dat ze net een stapje meer zetten dan was afgesproken. Goed werk!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 8

10

18 april 2018

Sander Gijsbertsen, Hendrik-ido-ambacht

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Zeer goed bouw/aannemingsbedrijf!
Goede prijs/kwaliteit verhouding en helder communicatie vooraf over hoe en wat betreft de opdracht. Arjen heeft een echte no nonsens metaliteit en is duidelijk in wat wel niet kan/handig is. Tijdens de uitvoering was er ruimte voor kleine veranderingen en werd er mee gedacht wat betreft het afwerken en installeer werk(we hadden gekozen casco oplevering) Dit bouw/aannemingsbedrijf is een absolute aanrader!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

10

18 april 2018

angela, Ridderkerk

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Dak, Vloer

Goede ervaringen met dit bedrijf.
Kundig en vriendelijk personeel. Offerte vooraf is duidelijk met een nette prijs. Dit is voor ons de tweede dat we voor dit bedrijf hebben gekozen. Een echte aanrader!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

12 december 2017

Martin, Ridderkerk

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Indelingswijziging

Prima werk geleverd, keurig volgens planning. Volgende keer weer!
Prima werk geleverd, keurig volgens planning. Volgende keer weer!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

12 december 2017

Ben, Ridderkerk

Verbouw: Dakkapel/dakraam, Vloer

Werk goed en netjes opgeleverd.
Mijn ervaring met Bouwbedrijf van Dam is goed. Alle afspraken zijn na gekomen en het werk is netjes opgeleverd tegen een nette prijs. Kortom betrouwbaar en prettig om zaken mee te doen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

8 november 2017

Maarten jan, Streefkerk

Nieuwbouw

Prettig bedrijf welk een prachtig eindresultaat heeft neergezet.
Goede prijs kwaliteit verhouding.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

8 november 2017

Jeffrey P.A. Groenen, Ridderkerk

Nieuwbouw

Vakkundig, snel en verstand van zaken
Diverse verbouwingen, nieuwbouw etc altijd stipt op tijd, van alle markten thuis en afspraak is afspraak!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 8

10

22 juli 2015

Anoniem

Nieuwbouw

We zijn heel tevreden over het geleverde werk en de prettige contacten

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0