Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,9

Afspraken nakomen 9,8

Vakmanschap 9,9

Advies 9,6

Communicatie 9,3

Prijs/kwaliteit 9,6

Reviews voor Bouw- en Aannemersbedrijf Snoek B.V.

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

31 juli 2022

Carlo en Silvie Laan, Spierdijk

Verbouw: Garage/schuur, Beglazing en kozijnen

Fijne ervaring
Wij zijn zeer tevreden over Snoek Bouwbedrijf. Er is goed te overleggen en er wordt goed meegedacht. Hele prettige mensen en medewerkers. En begeleiden de onderaannemers ook goed in het proces.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

10

28 juli 2022

Driek en Mariska, Nibbixwoud

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Een fantastisch bouwbedrijf met een hoge mate van kwaliteit en service!
Een bouwbedrijf met verstand van zaken, een hoge mate van kwaliteit en service. De eigenaren zelf werken ook mee waardoor het heel persoonlijk aanvoelt. Een echte aanrader!!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

10

2 juni 2022

Roderik en Mara, Alkmaar

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Vakmannen
Vakmannen

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

24 april 2022

Richard, Heemskerk

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Deskundig en betrouwbaar
Wij hebben de firma Snoek ervaren als betrouwbare en deskundige partij ervaren die ons geholpen hebben om van een complexe situatie middels een verbouwing een prachtig resultaat neer te zetten. Goede en vakkundige communicatie.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

12 april 2022

Erik, Overveen

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Degelijke aannemer, levert perfect resultaat
Deze aannemer werd mij aanbevolen door vrienden, hadden er goede ervaring mee. Mijn verwachtingen waren dus hoog gespannen, maar die hoge verwachtingen hebben ze alsnog overtroffen. Altijd op tijd, problemen worden voorkomen door goed vooruit te denken, de planning loopt: alles achter elkaar, zonder lange wacttijden. De kwaliteit is beter dan volgens bestek, waar de architect de detaillering achterwege laat komen ze met mooie oplossingen en eigen voorstellen. Enige puntje van kritiek: een enkele keer is er al iets gebouwd/geleverd etc. voordat er overleg heeft plaatsgevonden. Wil je het dan toch anders? nooit een probleem!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

10

6 februari 2022

Nico en Marjo, De Goorn

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Keuken

Fijne samenwerking
Wij hebben de samenwerking als heel prettig ervaren, goede communicatie over wat er ging gebeuren. Alles werd steeds netjes opgeruimd. Ook over late leveringen werden we op de hoogte gehouden.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

6 februari 2022

Anton en Heidi, Scharwoude

Verbouw: Vloer, Keuken, Beglazing en kozijnen

Zeer tevreden
Prettige communicatie, geen gedoe. Werken netjes en zoals afgesproken. Wellicht klant iets meer adviseren over mogelijkheden qua afwerking (standaard aftimmeren of strakke afwerking)? Klant kent de mogelijkheden niet en bij het bedrijf zit immers de vakkennis. Betrouwbaar bedrijf.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 6

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

9,0

3 februari 2022

Familie Feld, Spierdijk

Verbouw: Vloer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Top werk
Onze benedenverdieping volledig verbouwd. Eerst alles, letterlijk alles, kaal gehaald tot aan de prut. Daarna alles professioneel weer opgebouwd en geïsoleerd. Wij zijn erg blij met het eindresultaat.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 10

10

22 september 2021

Irmgard, Alkmaar

Verbouw: Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Beglazing en kozijnen

Dankzij Snoek Bouwbedrijf is de verbouwing prima verlopen
Wij zijn erg blij met de manier waarop Snoek de behoorlijke ingrijpende verbouwing van onze benedenverdieping heeft gecoördineerd en uitgevoerd! Het zijn hele harde werkers met veel passie voor- en kennis van (ver)bouwen. Wanneer zich tijdens de werkzaamheden onverwachte problemen voordeden dacht men heel goed mee en konden we er op vertrouwen dat het goed kwam. Het eindresultaat is mede dankzij Snoek heel erg mooi geworden. Verder zijn het heel erg prettige mensen om over de vloer te hebben!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

15 juli 2021

Marcel, Warmenhuizen

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Garage/schuur

In één woord: Toppers
Duidelijke communicatie, nette mannen, houden rekening met buurtbewoners, ruimen heel netjes op.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10