Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 9,8

Vakmanschap 10

Advies 9,6

Communicatie 9,5

Prijs/kwaliteit 9,6

Reviews voor Bouw- en Aannemersbedrijf Snoek B.V.

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

4 oktober 2023

A., Amsterdam

Snoek: snel en secuur
Topervaringen gehad met Snoek die snel en adekwaat reageerde na stevige lekkage met forse schade aan ons monumentale woonhuis.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

13 augustus 2023

Ronald en Ingrid, Zwaagdijk

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Kwalitatief goed vakwerk
Dit is de 5e verbouwing die we door Snoek hebben laten doen. Alles gaat in goed overleg. Fijn is ook dat het werk elke dag schoon wordt achtergelaten.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

18 mei 2023

Stefan en Tibby, Spierdijk

Verbouw: Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Top!
Bouwbedrijf Snoek heeft ons gehele huis verbouwd en het resultaat mag er wat ons betreft zijn! Wat ons enorm beviel aan de samenwerking/verbouw was: - Korte lijnen, als er iets was dan werd er eerst contact gezocht om af te stemmen. - Er werd perfect meegedacht om naar de beste optie en dus het beste resultaat te komen. - Duidelijke communicatie, via mail/telefonisch/whatsapp en ter plaatse. - Door ons tijdens de verbouwing extra bedachte zaken werden zonder problemen opgepakt en perfect uitgevoerd. - De bouwplaats was altijd keurig opgeruimd. - De algehele afwerking is van top niveau, ook zaken die niet zichtbaar zijn worden goed afgewerkt. Het hele team van bouwbedrijf Snoek alsmede de onderaannemers bestaat uit leuke, vriendelijke en hardwerkende mensen. Wij willen bouwbedrijf Snoek dan ook van harte aanbevelen voor uw verbouw.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

16 mei 2023

Jan en Lia, Spierdijk

Ze werken heel netjes en komen afspraken na.
De koegang van de boerderij werd verbouwd naar 2 woningen. De mannen werken heel netjes en voor het weekend wordt alles opgeruimd. Vakmanschap en heel sociaal.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

25 december 2022

Martin, Wognum

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Super fijne samenwerking!
Net werken en de afspraken nakomen!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 8

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 8

10

31 juli 2022

Carlo en Silvie Laan, Spierdijk

Verbouw: Garage/schuur, Beglazing en kozijnen

Fijne ervaring
Wij zijn zeer tevreden over Snoek Bouwbedrijf. Er is goed te overleggen en er wordt goed meegedacht. Hele prettige mensen en medewerkers. En begeleiden de onderaannemers ook goed in het proces.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

10

28 juli 2022

Driek en Mariska, Nibbixwoud

Nieuwbouw: Vrijstaande woning

Een fantastisch bouwbedrijf met een hoge mate van kwaliteit en service!
Een bouwbedrijf met verstand van zaken, een hoge mate van kwaliteit en service. De eigenaren zelf werken ook mee waardoor het heel persoonlijk aanvoelt. Een echte aanrader!!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

10

2 juni 2022

Roderik en Mara, Alkmaar

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Vakmannen
Vakmannen

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

24 april 2022

Richard, Heemskerk

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw

Deskundig en betrouwbaar
Wij hebben de firma Snoek ervaren als betrouwbare en deskundige partij ervaren die ons geholpen hebben om van een complexe situatie middels een verbouwing een prachtig resultaat neer te zetten. Goede en vakkundige communicatie.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 9

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,0

12 april 2022

Erik, Overveen

Verbouw: Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen

Degelijke aannemer, levert perfect resultaat
Deze aannemer werd mij aanbevolen door vrienden, hadden er goede ervaring mee. Mijn verwachtingen waren dus hoog gespannen, maar die hoge verwachtingen hebben ze alsnog overtroffen. Altijd op tijd, problemen worden voorkomen door goed vooruit te denken, de planning loopt: alles achter elkaar, zonder lange wacttijden. De kwaliteit is beter dan volgens bestek, waar de architect de detaillering achterwege laat komen ze met mooie oplossingen en eigen voorstellen. Enige puntje van kritiek: een enkele keer is er al iets gebouwd/geleverd etc. voordat er overleg heeft plaatsgevonden. Wil je het dan toch anders? nooit een probleem!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 10

10