Beoordeel deze aannemer Klik hier

Gemiddelde scores

Orde en netheid 9,0

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9,0

Prijs/kwaliteit 9,0

  0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

Grijze scores zijn minder betrouwbaar i

8 november 2018

Bart, Den Bosch

Verbouw: Keuken

Prachtige verbouwing, van den Wijngaard is een aanrader
Van den Wijngaard heeft voor ons de verbouwing verricht die noodzakelijk was voor het plaatsen van onze nieuwe keuken. De verbouwing is zeer vakkundig en in nauw overleg met ons uitgevoerd. In de voorbespreking kregen wij diverse nuttige tips en werd goed gelet op de bouwkundige haalbaarheid. Omdat van den Wijngaard over een uitgebreid netwerk van goede vaklui beschikt, konden tussentijds opkomende problemen snel worden opgelost zonder dat er vertragingen in de planning optraden, en ook meerwerk werd vlekkeloos in het plan opgenomen. Stêpàn en zijn team tonen zich echt verantwoordelijk voor het project. Onze volgende verbouwing gaat zonder enige twijfel weer naar van den Wijngaard.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 9

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

10

23 februari 2016

Anoniem, Volkel

Verbouw: Indelingswijziging

Misschien een idee om vooraf verwachtingen over en weer te bespreken. Soms zit je met een brandende vraag en denk je dat je meteen antwoord nodig hebt.. als dan blijkt dat je geen gehoor krijgt, raak je snel(ler) geïrriteerd. Uiteindelijk gebeld naar kantoor (ipv mobiel) om te woord te worden gestaan door een allervriendelijkste assistent die ervoor zorgt dat er zsm een terugkoppeling plaatsvindt. Wat ik bedoel te zeggen: geef vooraf gewoon aan dat mensen gewoon meteen naar kantoor bellen, dan heb je niet die 100 telefoontjes per dag ;))
Een renovatie van de bestaande badkamer stond al langer op de verlanglijst. Uiteindelijk de knoop doorgehakt en in zee gegaan met Van den Wijngaard uit Volkel. De kracht van het bedrijf is het totaal ontzorgen voor/tijdens en ná de verbouwing. De persoonlijke betrokkenheid, vakmanschap en service zitten gebakken in het DNA. We hebben er geen moment spijt van gehad en genieten nog elke dag van het resultaat!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 9

Advies 8

Communicatie 8

Prijs/kwaliteit 7

8,3

28 mei 2015

Anoniem, Eindhoven

Renovatie

Ik kan niet anders zeggen dan een bijzonder prettige ervaring! We zaten met de handen in het haar na een lekkage en dispuut met andere aannemer. Van den Wijngaard nam alle zorgen uit handen en heeft ervoor gezorgd dat het snel, pragmatisch en goed is opgelost.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 9

Vakmanschap 9

Advies 10

Communicatie 9

Prijs/kwaliteit 9

9,3