Naar nieuwsoverzicht

HuneBouw: veelzijdig, flexibel en typisch Drents.

22 januari 2018 - Beste Bouwer - Nieuwbouw - BouwGarant

Beste-Bouwer-2017-winnaar-HuneBouw
Vlnr: Richard Graveland, Klaas Graveland, Edwin Groot van Bouwnu.nl

 

Wat voor bedrijf is HuneBouw?

Klaas Graveland is als timmerman in de bouw begonnen. Hij wilde altijd al een eigen bouwbedrijf starten, maar realiseerde zich dat hij eerst ervaring moest opdoen. In 2003 heeft hij het familiebedrijf Ter Stege Bouw overgenomen. Met de nieuwe naam HuneBouw is Graveland het bedrijf gaan leiden. “Inmiddels is het een hele vakbekwame en betrokken club met mensen die bij ons werken. En de klant staat bij ons altijd voorop. Dat is onze bedrijfscultuur. In de gedachte van de klant handelen, heeft zijn uitwerking op de kwaliteit die wij leveren.”

 

Merkt u dat nieuwe klanten via bouwnu.nl komen?

“Jazeker! Het is ons opgevallen dat we met onze goede score op bouwnu.nl nieuwe klanten hebben gekregen. Zo hebben we al vaker van klanten, die uit andere delen van het land komen, gehoord dat zij ons vonden via bouwnu.nl. Wij werken hoofdzakelijk in een straal van 70-80 km van ons vandaan.”

 

Is bouwnu.nl voor u een marketinginstrument?

“Op dit moment is internet voor ons heel effectief. Uiteraard komt het ook van twee kanten. Het is de reputatie in de omgeving die je hebt opgebouwd en het internetfenomeen zoals bijvoorbeeld bouwnu.nl. Dat is de nieuwe marketing.”

 

Is het een bewuste keuze om met bouwnu.nl te werken?

“We weten dat onze klanten tevreden zijn. Je wilt tevreden klanten etaleren. Dat werkt gemakkelijk op de site van bouwnu.nl. We vroegen altijd reviews na nieuwbouwopdrachten, maar vanaf nu gaan we ook reviews vragen voor verbouwopdrachten. We zien dat het werkt dus willen we het uitbreiden.”

 

Klik hier voor het overzicht van de overige topscoorders van 2017.