Naar nieuwsoverzicht

Hoe is het nu met… de Beste Verbouwers van 2018?

19 december 2019

‘Nu extra alert op klantbeleving en nazorg’

Begin dit jaar gingen ze er met de felbegeerde titel vandoor: Aannemersbouwbedrijf Van der Helden uit Ophemert was de Beste Verbouwer van 2018, Cammeraat Bouwtechniek uit Waddinxveen en Invano Bouw uit Wijdenes deelden samen de tweede plaats. Bouwnu.nl wil graag weten hoe het nu, negen maanden verder, met deze winnaars gaat. Onderstaand twee winnaars aan het woord.

Aannemersbouwbedrijf Van der Helden: ‘Een positieve boost’

Nadat Aannemersbouwbedrijf Van der Helden de prijs in ontvangst nam, hebben ze hier met het volledige personeel bij stilgestaan. “Dit succes hebben we natuurlijk gedeeld,” vertelt Wim van der Helden. “Opdrachtgevers feliciteerden en complimenteerden ons volop en we ontvingen positieve reacties van partnerbedrijven. De prijs heeft ook tot enkele opdrachten geleid, die we momenteel aan het uitvoeren zijn. Daarnaast merken we dat ons personeel nu extra alert op klantbeleving en nazorg is. “Wie goed doet, goed ontmoet,” dat heeft deze prijs hen echt laten zien. Kortom: het winnen van de prijs voor Beste Verbouwer heeft ons hele bedrijf een positieve boost gegeven. We gaan de uitdaging aan om Beste Verbouwer te blijven, op naar de titel voor 2019!” 

Van der Helden bouwnu2

 

Cammeraat Bouwtechniek: ‘nog meer naamsbekendheid’

“We hebben na het winnen van deze mooie prijs heel positieve reacties van vaste klanten gekregen, maar ook klanten waar we (op dat moment) voor werkten. Het is vooral erg mooi om te zien hoe trots ons personeel en onze vaste onderaannemers op het resultaat zijn,” vertelt Cors Cammeraat van Cammeraat Bouwtechniek. “Deze prijs heeft ons nog meer naamsbekendheid opgeleverd. Voor potentiële klanten is het bovendien een lagere drempel om met ons in zee te gaan. De prijs schept vertrouwen. Wij merken ook dat, vergeleken met bijvoorbeeld drie jaar geleden, bouwnu.nl veel meer bekendheid heeft. Daar plukken we de vruchten van.”

Cammeraat Bouwtechniek nog meer naamsbekendheid

 

Lees ook: bekendmaking winnaars 2018