Naar nieuwsoverzicht

Hammink Bouw en Vastgoed service Beste Verbouwer 2021

15 februari 2022

De Beste Bouwer(s) en Beste Verbouwer van het Jaar 2021 zijn bekend. En ook dit jaar staan we daar uitgebreid bij stil. Bouwbedrijven die actief zijn in nieuw- en verbouw profileren zich op bouwnu.nl zodat ze door hun klanten beoordeeld kunnen worden met reviews. Klanten geven op verschillende onderdelen een cijfer, waarna per bouwbedrijf een overall score prominent wordt getoond op www.bouwnu.nl.

Beste Verbouwer 2021

In de categorie Beste Verbouwer mag Hammink Bouw en Vastgoed service zich een heel jaar lang die naam toebedelen.

Top 3 Beste Verbouwer

1. Hammink Bouw en Vastgoed service uit Amstenrade
2. Dijkman Bouw uit Warnsveld
3. Riezebos Bouwbedrijf uit Genemuiden

 

Beste Verbouwer 2021 Hammink Bouw en Vastgoed service bv

V.l.n.r. Edwin Groot (directeur SKB), frank hammink (directeur)

  

Hammink Bouw en Vastgoed service | gemiddelde score 9,9

Hammink Bouw en Vastgoed is een kleinschalig aannemersbedrijf en wordt getrokken door de derde generatie aannemer Frank Hammink. Het uitgangspunt? Een huis dat past als een warme jas. Bij Hammink staat de klant en zijn wensen centraal zonder afbreuk te doen aan de architectuur. Dat Hammink dit allemaal goed op orde heeft blijkt wel uit de beoordelingen van klanten. Het bedrijf scoort consequent bijzonder hoog op alle onderdelen, maar met name op de onderdelen Advies en Communicatie.

Deze aanpak leverde Frank Hammink vorig jaar al de tweede plaats op. En na nog een tandje te hebben bijgezet, gaat hij er dit jaar met de eerste prijs vandoor. “De eerste plek is de kers op de taart voor ons kleine, vier man sterk bedrijf. Ik ben de derde generatie aannemer, mijn opa en vader gingen mij al voor. Het bouwen en verbouwen zit in mijn bloed. En dat resulteert in mooie cijfers en positieve feedback van onze klanten. Maar wat ik veel belangrijker vind dan cijfers, is hoe we de zaken aanpakken en hoe wij met onze klanten omgaan. Persoonlijke aandacht zie ik als onze kracht. De behoefte van de klant is altijd ons uitgangspunt. Daar zit wat mij betreft ons onderscheidende vermogen. En die les hoop ik ook aan mijn zoon door te geven als hij het bedrijf overneemt: communicatie is de sleutel tot tevredenheid en vertrouwen bij klanten.”

Zie hier wie in de top 3 staan van de Beste Bouwer 2021 (10-49 reviews)

Zie hier wie in de top 3 staan van de Beste Bouwer 2021 (>50 reviews)

 

Bekendmaking Top 10

Op 1 maart a.s. - lees: Nationale Complimentendag - wordt de volledige Top 10 van de drie categorieën bekendgemaakt. Want ook de bedrijven die niet op het podium stonden, maar wel in hun bedrijfsvoering een klantgerichte benadering toepassen, verdienen het om vermeld te worden.