Naar nieuwsoverzicht

Bouwnu is vernieuwd

1 november 2017

Nieuw bouwnu.nl

Bouwnu.nl is vernieuwd. Na twee jaar en bijna 10.000 reviews was het tijd voor bouwnu.nl 2.0. De nieuwe site biedt je meer informatie over bouwen en verbouwen zodat je goed voorbereid aan de slag kunt. Ze zeggen niet voor niets: "een goede voorbereiding is het halve werk."

Hulp bij je bouwproject

Als je gaat bouwen of verbouwen komt er een hoop op je af. Wat kan er allemaal? Waar moet ik aan denken? Op bouwnu.nl vind je vanaf nu informatie om je op weg te helpen. Je vindt er niet alleen tips voor nieuwbouw- en verbouwprojecten. We leggen ook uit wat een gewaarborgde garantie is, waar je die voor nodig hebt en wie die aanbieden. Op de bedrjifspagina's laten aannemers ook nu zien wat zij je te bieden hebben. Niet alle termen zijn voor niet-bouwers altijd duidelijk. Daarom leggen we ook uit wat alle logo's inhouden en wat ze je vertellen. 

Vind eenvoudiger een aannemer die in jouw woonplaats werkt

Een andere grote verandering hebben we in de zoekmachine doorgevoerd. Je kunt nu eenvoudig zoeken op je (toekomstige) woonplaats. Onze zoekmachine maakt dan een selectie van de aannemers die in jouw woonplaats werken. Wil je een aannemer dicht bij huis? Sorteer dan de lijst op afstand. 

Ook nieuwe opties voor aannemers

We hebben direct de pagina's van de aannemers opgefrist. Behalve foto's, kunnen zij nu ook video's toevoegen. En, niet meer weg te denken uit het dagelijks leven, zij kunnen hun social media accounts koppelen. Hiermee krijg je een nog beter beeld van een bedrijf en de werkwijze.  

Kijk rustig rond en laat ons weten wat je er van vindt!