Naar nieuwsoverzicht

Bescherm kostbare lading en bedrijfsmiddelen met zeilen op maat

24 april 2024

Als professional in de transportbrache bent u natuurlijk voortdurend op zoek naar de beste manier om de transporten van uw goederen, of die van uw opdrachtgevers zo goed mogelijk te beschermen tegen weersinvloeden, diefstal en andere schadelijke invloeden. De beste en meest flexibele manier om deze bescherming te waarborgen is door middel van zeilen die u op maat laat maken bij een gespecialiseerde zeilmakerij.

zeilmakerij

Schuifzeil op maat

Met een beschermend schuifzeil zorgt u dat de ladingen in uw trucks onbeschadigd op de plek van bestemming afgeleverd worden. Bovendien zijn deze zeilen ook nog eens behulpzaam bij het uitladen. Schuifzeilen moeten echt passen bij de trailer, vrachtauto of aanhangwagen en daarom is het verstandig om voor een schuifzeil op maat te kiezen. En daarvoor kunt u het beste terecht bij een ervaren en deskundige zeilmaker zoals Albers Zeilmakerij. Deze specialisten, met ruim 100 jaar ervaring in het maken van beschermende zeilen, maken het zeil keurig passend op maat voor uw vrachtauto of aanhanger. Tevens wordt er met u overlegd voor welke doeleinden u het beschermende zeil wenst te gebruiken zodat er een keuze kan worden gemaakt in het te gebruiken materiaal en de te gebruiken bevestigingsmogelijkheid. Zo wordt het zeil helemaal afgestemd op wat het beste past bij uw bedrijfsvoering en daarmee kunt u een feilloos en efficiënt transport van uw lading garanderen.

Verschillende materialen, kleuren en bevestigingsmethodes beschikbaar

De schuifzeilen kunnen van vele verschillende materialen worden gemaakt en er kan worden gekozen uit diverse bevestigingsmethodes. De keuze voor het meest ideale zeil hangt af van de goederen die vervoerd worden en de vervoersmiddelen die u daarbij inzet. Welk materiaal er ook gekozen wordt, ze hebben allemaal gemeen dat de specialist uitsluitend werkt met duurzame en hoogwaardige kwaliteiten. Ook zijn de zeilen in diverse kleuren beschikbaar zodat u kunt kiezen wat goed past bij uw huisstijl.

Rijdende reclamezuil

Uw vrachtwagens maken heel wat kilometers en worden door heel veel mensen gezien. En daarmee zijn ze prachtige rijdende reclamezuilen voor uw bedrijf. Gebruik de schuifzeilen daarom ook als reclamemiddel en laat ze door de specialisten van Albers Zeilmakerij bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijsnaam, logo en contactgegevens. En daarmee vangt u met een schuifzeil of vrachtwagenzeil twee vliegen in één klap: Terwijl het de lading beschermt, werkt het ook nog als reclame-uiting! Slimme keuze dus!

Ook andere zeilen om kostbare bedrijfsmiddelen mee te beschermen

De zeilmakerij maakt niet alleen al meer dan een eeuw kwalitatief hoogwaardige schuifzeilen, maar levert ook zeilen om andere kostbare en kwetsbare bedrijfsmiddelen te beschermen. Uiteraard allemaal op maat gemaakt en afgestemd op uw behoeften. Zo kunt u bij deze zeilspecialisten ook terecht voor bijvoorbeeld machinehoezen, isolatiekleden en en industriegordijnen.

Schuifzeilen en beschermende zeilen bestellen: Expert contacteren

Schuifzeilen en andere beschermende zeilen bestel je niet eventjes online. Het is namelijk geen gestandaardiseerd product en is sterk afhankelijk van het type wagen en de goederen die u vervoert  of van de machine die u wilt beschermen. Neem daarom contact op met de experts van Albers Zeilmakerij zodat u een op maat gemaakte, vanzelfsprekend vrijblijvende, offerte kunt aanvragen die echt rekening houdt met uw wensen en situatie en waarin wordt gekozen voor materialen die langdurig mee zullen gaan.

 

Door: Advertorial