Naar nieuwsoverzicht

BAVO Timmerwerken: alleen 100% is goed genoeg

23 januari 2017 - Beste Bouwer - Verbouw

Bouwnu Beste Verbouwer winnaar BAVO timmerwerken

BAVO Timmerwerken uit Enschede scoorde in 2016 een 9,5 gemiddeld. Zij waren hiermee in 2016 de Beste Verbouwer. We belden met Bastiaan van Overveld, de man achter BAVO Timmerwerken om hem te verrassen met deze prijs.

Wat voor bedrijf is BAVO Timmerwerken?

“BAVO Timmerwerken is een eenmanszaak. Ik doe niet alles zelf hoor. Samen met een netwerk van onderaannemers, die net zo perfectionistisch zijn als ik, doe ik voornamelijk verbouwingen aan woningen. Ik ontzorg de klant, ben het aanspreekpunt en regel alles van A tot Z voor ze. We merken echt dat de vraag naar renovatie, restauratie en verbouwingen weer toeneemt.”

Je bent nog niet zo lang actief op Bouwnu, en dan meteen in de prijzen.

“Klopt! Ik was ook erg verrast dat ik had gewonnen, ik wist niet eens dat er een prijs was! Voor ik eigen baas werd, werkte ik al wel in de bouw. Daar las ik in de keet vaak vakbladen. Na een tijdje miste ik de informatie over nieuwe regels, wetten en trends en ben ik lid geworden van Bouwend Nederland om op de hoogte te blijven. Tijdens het kennismakingsgesprek werd ik op Bouwnu gewezen en ben meteen aan de slag gegaan.”

Wat is je geheim?

“Ik ga altijd voor 100% tevreden klanten. Als iets niet kan of niet verantwoord is, zeg ik dat altijd eerlijk. Ieder project moet koste wat het kost goed afgerond worden. Dat is belangrijk voor nu, maar ook voor de lange termijn. Het geeft een goed gevoel dat je moeite beloond wordt met een goede review en helemaal met deze prijs. Als ondernemer doe je het trouwens nooit alleen. Zonder een goede thuisbasis en een goed netwerk kun je dit nooit bereiken. Mijn vrouw is ook zelfstandige en is daardoor een fijne sparringpartner.”

BAVO

BAVO Timmerwerken en Bouwnu

“Als je klanten om een review vraagt, ga je echt met de billen bloot en dat is spannend. Aan de andere kant, als je gewoon goed werk levert, is de kans op een slechte review heel klein toch? Op onze website staat ook de Bouwnu widget, zo kunnen klanten altijd zien hoe er op een onafhankelijke site over mij geoordeeld wordt. Ik heb nu al klanten gehad die overtuigd waren door de goede reviews.”

 

Klik hier voor het overzicht van de overige topscoorders van 2016.