Beoordeel deze aannemer Klik hier
7,6
191 reviews

Gemiddelde scores

Orde en netheid 7,9

Afspraken nakomen 7,6

Vakmanschap 8,1

Advies 7,2

Communicatie 7,0

Prijs/kwaliteit 7,4

0-2 2-4 4-6 6-8 8-10

23 april 2018

Erik J.A. Vos, Pijnacker

2 onder 1 kap

Goed georganiseerd en professioneel bouwbedrijf
In samenwerking met de ontwikkelaar heeft van Erk een project gerealiseerd dat gezien mag worden. De prachtige details die de architect had bedacht zijn gelukkig niet wegbezuinigd: daardoor is te zien dat de huizen onder architectuur zijn gebouwd. Koperswensen zijn in belangrijke mate omgezet in talrijke extra opties die veelal ook aan de andere kopers ter beschikking werden gesteld. Direct zakendoen met de bouwer verliep uiteindelijk veel plezieriger en effectiever dan eerder via de kopersbegeleidster. Kwaliteit van de onderaannemers was soms wat minder goed. Van Erik zou meer eigen vakmensen in dienst moeten hebben, omdat die meer commitment zouden tonen.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 6

Advies 6

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 6

8,0

20 maart 2018

ed van paridon, Voorhout

Tussenwoning/hoekwoning

Had het beter verwacht
Met uitvoerder prima contact, met kantoor erg matig

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 6

Advies 2

Communicatie 2

Prijs/kwaliteit 4

4,0

14 maart 2018

A. van Os, Voorhout

Tussenwoning/hoekwoning

Binnen de bouwhekken alles super onder controle!
Zie eerder

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 10

Advies 6

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 8

8,0

1 februari 2018

Breedijk, Pijnacker

2 onder 1 kap

Voldoende, een redelijke ervaring
Op 1 vervelend ding bij de oplevering na, zijn wij heel tevreden over de geleverde kwaliteit en de manier waar op het hele proces is verlopen. Als dit ene punt niet een vervelende smet op de oplevering had veroorzaakt zou u een ruime voldoende hebben gekregen. De ervaring met van Erk staan in groot contrast met eerdere nieuwbouw ervaring die wij hebben.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 6

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 8

Advies 8

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 8

6,0

20 januari 2018

karin, pijnacker

2 onder 1 kap

Redelijk
Aardige mensen, behulpzaam, maar niet altijd gemakkelijk te bereiken.

Orde en netheid 4

Afspraken nakomen 6

Vakmanschap 6

Advies 6

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 6

6,0

21 december 2017

Elsemiek, Bergambacht

Tussenwoning/hoekwoning

Goed
Goede dienstverlening

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 8

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 4

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 8

8,0

18 december 2017

Viola d'Olieslagers, Bergambacht

Tussenwoning/hoekwoning

Wij hebben ons perfecte huis!
Het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat! De mensen die ons hielpen zijn zeer behulpzaam, denken perfect mee en leveren vakwerk.

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

28 november 2017

J.B. With, de, Bergambacht

Tussenwoning/hoekwoning

De beste bouwer van Nederland!
Wederom bewezen; absoluut de beste bouwer van Nederland met op alle fronten fantastische medewerkers en een geweldig eindresultaat!

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 10

Afspraken nakomen 10

Vakmanschap 10

Advies 10

Communicatie 10

Prijs/kwaliteit 10

10

27 november 2017

Anoniem, Pijnacker

Tussenwoning/hoekwoning

JA, ik geef deze aannemer een aanbeveling.

Orde en netheid 7

Afspraken nakomen 8

Vakmanschap 8

Advies 7

Communicatie 7

Prijs/kwaliteit 7

7,4

11 november 2017

C.M. Pols, Bergambacht

Tussenwoning/hoekwoning

Wat u nu koopt is qua afwerking uitgekeeld tov vroeger. Bij klachten hier over staat u in de kou.
Wij hebben specifiek een meerwerk gevraagd (een erker conforn een bepaalde bestaande woning), hier is ook zeer dik voor betaald door ons. Echter is hij kleiner gemaakt, en vervolgens word er niks aan gedaan door de bouwer om dit op te lossen.

Orde en netheid 3

Afspraken nakomen 1

Vakmanschap 7

Advies 6

Communicatie 6

Prijs/kwaliteit 2

3,7